реклама Делікат

Куратор Черкаської області у Верховній Раді України від партії «УДАР» Ірина Геращенко вважає, що зараз Російська Федерація є ворогом для України. Про це Ірина Володимирівна заявила у студії «Шустер live» на каналі «24».

За її словами, північний сусід діє, як фашисти в роки Другої світової війни.

– Росія сьогодні – це країна, яка є першою у світі по кількості самогубств, по кількості кинутих дітей, по кількості абортів, по кількості підліткового алкоголізму, по кількості дурнів і зламаних доріг. Але коли нема бажання вирішувати внутрішні проблеми, шукається зовнішній ворог для того, щоб проти нього воювати. І от з цим напрямком Путін добре справляється, – вважає політик.

На думку Геращенко, українська еліта має об’єднати Україну.

– Але насправді ми знаємо багато прикладів, коли інформаційна війна велася тією самою Росією проти Грузії, проти інших країн. Там еліти об’єдналися заради захисту національних інтересів своєї країни. Дуже важливо, щоб українська еліта не розколювала Україну. Частина вчорашніх регіоналів намагається розколоти державу на україномовне і російськомовне населення, на Схід і Захід. Зараз треба захистити Україну, всіх громадян від бандитизму, від тероризму, який сюди експортує сусідня держава, – сказала вона.

За словами нардепа, деякі депутати підбурюють сепаратистів і не усвідомлюють своєї провини.

– Для того, щоб виграти цю війну, нам треба розставити і називати речі своїми іменами. Це вже ніякий не опонент, а ворог. Так діяли фашисти у роки Другої світової війни, – наголосила Геращенко.

реклама

Коментарі  

 
+3 #4 нейм 24.04.2014 14:16
Росія визначає Україну, як територію свого споконвічного геополітичного впливу і зараз Кремль не має наміру перегляди власне ставлення до цього питання. Після втрати у 90-х роках свого політичного плацдарму на Балканах, програти Україну, означатиме для Росії втрату будь-яких політичних перспектив у Європі. Тому Росія і показує оскал.
Побачимо, наскільки далеко піде Захід у своєму бажанні відтіснити "Північного звіра" в глиб Азії.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #3 Фотограф 24.04.2014 12:50
Ну с врагами слава богу глаза народу раскрыли. Скажите, когда уже украинцы будут жить как эти самые вр..ги? Пока только депутатам это удается, а когда очередь дойдет и до этого самого электората?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Гість 24.04.2014 12:47
нвіщо спекулювати словом "фашизм" !!! :-* кожен висловлюється так як хоче і про те що хоче нав'язати... ні якої відповідальност і за висловлювання :cry: як таке може буть :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #1 незнайка 24.04.2014 12:45
Дурному ГРАМОТА ОПАСНА-росийське прысливья
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100