реклама Делікат

У Третій міській лікарні Швидкої допомоги (м. Черкаси) наразі перебуває 4 пасажири маршрутки «Київ-Черкаси», які постраждали під час вибуху на АЗС під Переяславом-Хмельницьким.


Нагадаємо, їх перевели до черкаського медзакладу з переяславської лікарні 23 квітня.

– Три пацієнти перебувають у нейрохірургічному відділенні, а один – у травматологічному, – повідомив кореспондентові «Прочерку» головний лікар лікарні Олександр Федорук. – Стан усіх – середньої важкості. Вони всі – стабільні, прогноз – сприятливий. Загроз якихось ускладнень у них немає.

Як зазначив Олександр Леонідович, оперативного втручання потребує один із чотирьох пацієнтів – той, який перебуває в травматології. У нього відкритий перелом гомілки. Решта проходять терапевтичне лікування, і, можливо, що в п’ятницю двох із них уже буде виписано з лікарні.

Головний лікар також повідомив, що медзаклад повністю забезпечує цих пацієнтів ліками.

– Сьогодні, буквально півгодини тому, я особисто подивився всіх чотирьох постраждалих, поспілкувався з ними, – зазначив Олександр Федорук. – Ніяких претензій до лікування ні в кого з них немає.

Як зазначив головний лікар, у всіх настрій позитивний, психологічної пригніченості ні в кого не помітно.

– Спілкуються, контактні. Звичайно, коли ти переносиш травму, нічого хорошого в цьому немає. Але наразі ситуація – прогнозована й стабільна, – наголосив лікар.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100