реклама Делікат

Фото – з сайту «Черкаських мавп»

Фото – з сайту «Черкаських мавп»

Бум черкаського юнацького баскетболу – так можна охарактеризувати чемпіонство відразу двох команд баскетбольного клубу «Черкаські мавпи» у Всеукраїнській юнацькій баскетбольній лізі. Тиждень тому в Дніпропетровську свої золоті нагороди сенсаційно оформили «Черкаські Мавпи-95», а днями в Южному чемпіонами стали «Черкаські Мавпи-96».

При чому у фіналі черкаські юнаки обіграли свого одвічного суперника, одеський «СДЮСШОР-2», з мінімальною різницею – 65:64.

– Перемогу вдалося отримати за рахунок самовіддачі хлопців. Усі зіграли гарно. У якісь важкі моменти гри хтось з хлопців проявляв лідерські якості і брав на себе відповідальність. А взагалі, якщо говорити за сезон, то для перемоги зіграло багато факторів. Це і наполегливість дітей, і те, що для них створені всі умови для прогресу, – зазначив головний тренер БК «Черкаські Мавпи-96» та «Черкаські Мавпи-95» Максим Міхельсон, подякувавши спонсорам та партнерам, зокрема, меру Черкас Сергію Одаричу та його соратнику Михайлу Бродському.

Досягнення черкаських юніорів просто не могло бути не поміченим з боку спеціалістів, які відзначили високий рівень підготовки черкаських хлопців. Отож, цілком вірогідно, що в наступному сезоні цілу низку гравців нашої команди буде запрошено під знамена кадетської збірної України. До слова, зараз гравцями кадетської збірної вже є Антон Білоус та Даніїл Іскаков, а головного тренера черкаських чемпіонів Максима Міхельсона нещодавно запросили стати тренером збірної України 1995-го року народження, повідомляють у прес-центрі БК «Черкаські мавпи».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100