реклама Делікат

Голова Ради Федерації Росії, колишня черкащанка Валентина Матвієнко наполягає на продовженні переговорів для вирішення кризи в Україні.

Спікер вважає, що необхідно домагатися виконання вже досягнутих домовленостей, і пропонує не розглядати сценарії військового втручання в справи України.

– Не можна розглядати такі сценарії, не треба кидатися звинуваченнями один в одного: Захід у Росію, Росія в Захід, – цитує слова Матвієнко «ИТАР-ТАСС». – Треба сідати всім разом і продовжувати діалог, переговори і домагатися виконання тих домовленостей, які досягаються. У цьому напрямку й запорука успіху.

Матвієнко також вважає, що у США немає підстав вимагати запровадження нових санкцій щодо Росії.

– Заклик Обами (президента США, – ред.) до чергової хвилі санкцій для нас незрозумілий. Немає підстав, немає ніяких причин будь-які санкції застосовувати щодо Росії, – сказала спікер верхньої палати.

Матвієнко висловила сподівання, що «ці заяви не будуть реалізовані».

– Нам потрібно далі разом працювати для того, щоб витягнути Україну з цього хаосу, з найглибшої кризи, – підкреслила вона.

реклама

Коментарі  

 
0 #6 федор принципиальный 27.04.2014 08:56
Опомнилась,все равно ......
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #5 незнайка 26.04.2014 08:29
Шойто цю медычну сесрычку вдруг шибко санкции забеспокоили
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 ............. 26.04.2014 00:23
Те, кто убил украинского депутата и издевался над хлопцем, замучив его до смерти, очень хотят в Россию. Они любят Россию. Они любят Путина. Но, они также ненавидят все украинское. В основном, многие из них были завезены на Донетчину в советское время из российской глубинки, в пустые украинские хаты, оставшиеся после Голодоморов, устроенных Москвой, депортаций, сталинских репрессий и войн. И эта пятая колона украинофобов еще живет среди нас. Это с ними ВОНА пытается подписывать меморандумы? Это с ними нас просят договариваться?..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Loki 25.04.2014 21:30
Жалько природу Украины. Донецкие степи мого децтва, вокруг бывшей нимецкой колонии №6, вмих исчеснувшей осинню 1941го. И жившими в её окрестностями ховрашками, жаворонками, перепёлками и парасятами, на которых я мелким скакал как рыцарь на коне. Черкасский Бор с Ирдынским болотом и его коричневыми Окунями Баскервилей. Днепром, в котором жила чехонь по 27 коп за кило. Полесье с Чернобыльской зоной. Карпаты с Черемошами. И 4% Украинцев ((. Остальных? Ну нет уш! )).
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 дядько 25.04.2014 21:19
Як кажуть в Раші: Валюха, ........
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 хто 25.04.2014 20:44
Загралась, подруга
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100