реклама Делікат

Імплантація дає можливість позбутися знімних протезів

Імплантація дає можливість позбутися знімних протезів

Протягом дня лікарі-добровольці з різних областей України в операційних Черкаської обласної лікарні проводили операції по вживленню зубних імплантантів ветеранам Другої світової війни.

Як розповів президент Асоціації імплантологів України Ярослав Заблоцький, в акції взяли участь понад 60 фахівців із 8 регіонів України.

– Стоматологи приїхали до Черкас з Одеси, Києва, Дніпропетровська, Кременчуга, Львова та інших міст, щоб допомогти людям, котрі найбільше потребують їхньої допомоги. Наші 8 бригад стоматологів готові були прооперувати 24 пацієнти. Нажаль, на операції в Черкасах погодилося лише 8 ветеранів. Люди відмовляються від цих дороговартісних операції, які ми робимо безкоштовно, бо бояться, тому що не знають про стоматологічну імплантацію, – зазначив Ярослав Заблоцький.

Безкоштовне вживлення зубних імплантантів та протезування ветеранам було проведене 28 квітня Асоціацією імплантологів України спільно з Асоціацією приватних стоматологів за підтримки МОЗ України та Черкаської облдержадміністрації у рамках Всеукраїнської благодійної акції «Якість життя для наших батьків».

Метод стоматологічної імплантації дає змогу істотно поліпшити якість життя людей, у яких відсутні зуби. Імплантант – це, умовно кажучи, корінь зуба, на якому можна закріпити зубний протез. Імплантація дає можливість позбутися знімних протезів. Штучні зуби, фіксовані на імплантантах, не потрібно знімати, вони потребують такого ж догляду як і справжні зуби. Людина знову може нормально жити повноцінним життям, повідомляють у Головному управлінні охорони здоров’я та медицини катастроф Черкаської ОДА.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Нетолерантний 04.05.2011 02:24
Тому що справді ветеранів Другої світової війни залишилося дуже обмаль. З них 8 погодилося на операцію з імплантації.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100