реклама Делікат

Завершено резонансне розслідування та направлено до суду справу відносно організованої злочинної групи, яка займалась розповсюдженням фальсифікованої горілки. Про це з посиланням на начальника УМВС України в Черкаській області Валерія Дернового повідомляє відділ зв’язків з громадськістю обласної міліції.

Нагадаємо, восени минулого року оперативниками черкаського УБОЗу було викрито злочинну групу з трьох мешканців Черкащини, які організували цілий синдикат по розповсюдженню фальсифікованої горілки.

У ході проведення обшуків складських приміщень в Умані та Черкасах, оперативниками УБОЗу було виявлено та вилучено 44 тис. півлітрових пляшок з горілкою (ринковою вартістю близько 800 тис. грн.), згідно етикетки певної торгової марки, горілку виготовили на Кіровоградщині і вміст етилового спирту в цій горілці становив 40% об. згідно ДСТУ 4256:2003. Та за висновками спеціалістів НДЕКЦ вилучена горілка є водно-спиртовою сумішшю, що за міцністю не відповідає ніяким вимогам, а марки акцизного збору, які наклеєні на пляшках, є підробленими.

Тепер останнє слово повинен сказати суд.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Просто знаю... 03.05.2011 11:56
Суд таких хлопців оправдає і випустить на волю, бо в них гроші є і вони відкупляться........
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100