реклама Делікат

Ті, хто стріляли в Кернеса, – провокатори, які працюють проти України, переконана народний депутат України Ірина Геращенко. Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук».

«Для Авакова і інших силовиків справа честі – якнайшвидше розкрити цей злочин. До Кернеса є безліч питань у слідства, і українська влада має їх задати, принагідно знайшовши і жорстко покаравши нападників на самого Кернеса. Не виключаю, що це «вєжлівиє зельониє чєловєчкі», яким поставлено задачу з іншої держави – дестабілізація ситуації в Україні, зрив виборів. До речі, такою самою провокацією вважаю і блокування літака Добкіна в Херсоні. Нехай навпаки іде до громадян і відповідає на всі питання – і про підтримку їх партією сепаратистів, і про м’ясника-Януковича, що вивозив золоті батони, коли у Києві вбивали людей, і про корупційні схеми, і про завоз із Харкова тітушок на антимайдан. А не пускати його кудись – це створювати таку бажану канву для РФ і їх гебельсовських каналів».

Нагадаємо, що сьогодні близько 12.00 харківського міського голову Геннадія Кернеса було поранено у спину з вогнепальної зброї, коли він їхав на велосипеді в районі лісопарку. Його доставили до лікарні швидкої та невідкладної допомоги, де прооперували.

Також сьогодні вранці невідомі завадили кандидатові у президенти Михайлові Добкіну вийти з літака в Херсоні, куди він прибув із Харкова для зустрічі з виборцями. Добкін мусив повернутися у Харків.

реклама

Коментарі  

 
+2 #3 марго 29.04.2014 12:30
А у нас чуть что - так зелені человечки виноваті. Вот хохлі привікли все виноваті, кроме нас самих
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Лена 28.04.2014 17:29
Вас только Кернэс волнует? Меня нет.А наказать садистов убивающих украинцев в восточных областях,для вас с Аваковым не дело чести ? А где наказанные за вчерашнее нападение на митинг в Харькове? Ватники гуляют с мешками камней и арматурой,милиц ия чупа-чупс кушает.Это Вы главные провакаторы,есл и преступников не накажет власть,накажут люди.Хотя Гепу,точно не харьковчане мочили,криминал таки достал.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 С Миколаєнко 28.04.2014 17:28
Може й тебе хтось поцiле,а то вже "достала" нас тут у сельве.Мабуть родова травма.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100