реклама Делікат

Молодь вже має змогу кататися й удосконалювати трюки у новому скейт-парку

Молодь вже має змогу кататися й удосконалювати трюки у новому скейт-парку

У понеділок, 2 травня, в районі Хімселища, за сприяння Федерації велосипедистів Черкаської області, для молоді, яка захоплюється чи просто бажає займатися екстремальними видами спорту, відкрито скейт-парк.

- Батьки, які привозять своїх дітей радіють, що в Черкасах з’явилося місце, де дитина може спокійно покататися та опанувати нові техніки під час виконання трюків, − говорить ініціатор заснування скейт-парку Дмитро Чорнопищук. − Через велику кількість людей, які бажають відвідувати скейт-парк ми вимушені відкривати його раніше запланованого терміну.

Під час відкриття були проведені змагання зі скейтбордингу та катання на роликах. Члени жюрі, які є визнаними майстрами, після змагань влаштували показові виступи, продемонструвавши вміння виконувати трюки на новій  площадці.

Для гостей виступали черкаські гурти: „CЕВЕНС”, „Проти течії”, „Спів братів”, які є випускниками Черкаської загальноосвітньої школи № 7, та гурт „Отбойный молоток”.

Відкриття парку відбулось за підтримки ВАТ „АЗОТ”, магазину „Respect”, "Ротарі клуб Черкаси" та депутатів міськради Андрія Більди, Костянтина Єзерського.

- Приємно, що в Черкасах молодь ініціює створення нових місць для занять екстремальними видами спорту. Тому надалі буду брати активну участь у створенні таких  майданчиків у різних мікрорайонах міста, - пише у своєму блозі Андрій Більда.

skeyt4

Надалі, на території скейт-парку планують відкрити школу із скейтбордінгу та катання на роликах.

skeyt2jpg

Черкаський міський скейт-парк розташовано за адресою: проспект Хіміків , 74 ( близько 50 метрів від магазину „Меблевий лабіринт”).

Фото – Ігоря Бутенка

реклама

Коментарі  

 
0 #4 Воа 19.06.2017 23:39
Де він знаходиться яяк туди потрапити
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 пупкин 05.06.2016 22:30
о.О в ЧЕ есть агресивщики?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 said 04.05.2011 10:40
а нічого, що там хімії в стінах і в підлозі лишилося стільки, що після годинного перебування можна отруєння зробить?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 NazarStodola 04.05.2011 08:57
Все б воно добре, але на фото прямо в очі б"ють звисаючі по стінах електродроти. Можливо, вони й повідключувані, але хоча б здерти їх можна? А якщо підключені - ой-ой-ой...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100