реклама Делікат

kru Протягом січня-березня цього року структурними підрозділами управління КРУ в Черкаській області перевірено 105 підприємств, установ і організацій, з яких на 99 виявлені порушення. Загалом встановлено порушень на суму понад 801 млн грн., з яких сума втрат фінансових і матеріальних ресурсів становить 17,9 млн гривень. Про це повідомляє прес-служба КРУ області.

На виконання завдань Уряду та доручень ГоловКРУ України, протягом січня-березня 2011 року облКРУ проводилися перевірки дотримання вимог чинного законодавства при здійсненні 26 процедур закупівлі за державні кошти по 6 об’єктах контролю, які були відібрані за результатами моніторингу. За результатами моніторингу закупівель протягом І кварталу попереджено порушень у сфері державних закупівель на суму 1 млн 553 тис. гривень.

Завдяки вжитими заходами щодо відшкодування фінансових порушень, за результатами проведених ревізій забезпечено надходження фінансових ресурсів на суму майже 4 млн. грн, а відшкодування і поновлення втрат фінансових і матеріальних ресурсів на суму понад 17 млн. грн. Фінансових порушень, що не призвели до втрат, усунуто на суму майже 750 млн гривень.

До правоохоронних органів передано матеріали 48 контрольних заходів, за результатами яких порушено 40 кримінальних справ.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100