реклама Делікат

фото - обласна Федерація бейсболу і софтболу

фото - обласна Федерація бейсболу і софтболу

Упевнену перемогу на домашньому турнірі з бейсболу здобули 12-річні черкаські бейсболісти. До наших спортсменів у гості завітали однолітки із Кіровограда та Одеси, інформує прес-служба черкаської мерії.

Незважаючи на статус товариського турніру, черкаський тренер Олексій Познєєв залишився задоволеним грою своїх підопічних. За його словами, цими змаганнями команда розпочала тренування до чемпіонату України, який другий рік поспіль прийматиме наше місто.

– Минулого року ми показали високий рівень організації чемпіонату Літл-ліги: від стану поля і рекламної кампанії до дозвілля. Координатор розвитку бейсболу в Україні Василь Тараско, який сприяв створенню в нашій країні Малої бейсбольної ліги, більш ніж позитивно оцінив нашу роботу, – розповідає Олексій Познєєв.

Секція з бейсболу в Черкасах почала діяти три роки тому. Щороку кількість дітей, бажаючих змагатися цим видом спорту, збільшується. Сьогодні у місті вже тренується три команди.

Довідка: Секція з бейсболу функціонує на базі комплексної дитячо-юнацької спортивної школи № 1, що за адресою: вул. Смілянська, 94, тел. 63-15-12. Тренування проходять на спортивному майданчику загальноосвітньої школи №26 (вул. Конєва, 15).

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100