реклама Делікат

«Непросто оцінювати красунь…» Олександр Радуцький вручив переможниці корону і подарував… набір садівника!

«Непросто оцінювати красунь…» Олександр Радуцький вручив переможниці корону і подарував… набір садівника!

«Я головув у журі на першому обласному конкурсі краси «СтудМіс Черкащини-2011», що проходив 30 квітня у ПК «Дружба народів». Це для мене новий досвід. То тільки на перший погляд здається, що це легко. Насправді непросто оцінювати красунь, адже кожна була налаштована на перемогу і ретельно готувалася», – пише у своєму сьогоднішньому дописі на блозі директор КП «Дирекція парків», депутат міськради Олександр Радуцький.

Як пише пан Олександр, перед журі стояло завдання виставляти оцінки після кожного конкурсу (їх було всього 5).

«Однак де там! Дві години так швидко промайнули, як на одному диханні. Тому всі бали ми виставляли вже після конкурсної програми. Звичайно, серед красунь завжди виявляється одна, яка перевершує усіх. Того дня найбільш довершеною красунею була студентка Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Савко Юлія. Вона і отримала титул «СтудМіс Черкащини-2011», – розповідає Олександр Радуцький.

Він подякував усім спонсорам, а також колегам-депутатам за підтримку студентського заходу.

«Так збіглося, що переможниця конкурсу Савко Юлія стала «Міс Дирекція парків» і отримала корисний подарунок від мене. Із подарованим мною знаряддям праці (О. Радуцький подарував красуні набір садівника - Ред.) вона може долучатися до благоустрою парків», – зазначив Олександр Радуцький.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100