реклама Делікат

У місті Черкаси ще з листопада минулого року на чергову частину Придніпровського райвідділу міліції надходили тривожні повідомлення щодо вчинення крадіжок. Нині оперативники карного розшуку затримали двох крадіїв-«домушників».

«Почерк» зловмисників у більшості випадків був одним і тим же. При виїзді на місця скоєння злочинів правоохоронці детально оглядали, аналізували та документували всі докази. Провівши титанічну роботу, перевіряючи усі можливі версії, правоохоронцям вдалося вийти на слід зловмисників.

Провівши оперативні дії, працівники карного розшуку затримали одного із підозрюваних. Ним виявився 33-річний черкащанин, який разом із своїм 32-річним товаришем у 2003 році був засуджений за ст.185 КК України – крадіжка майна. Іншого чоловіка довелося затримувати правоохоронцям карного розшуку спільно з працівником спецпідрозділу «Беркут»

Як зазначив начальник карного розшуку Придніпровського райвідділу міліції Ярослав Крижанівський: «Зловмисники діяли надзвичайно швидко і оперативно. Найчастіше «на діло» йшли в першій половині дня, коли більшість громадян були на роботі, а діти на навчанні у школі. Один із злочинців стояв біля під’їзду, аби в разі потреби попередити свого поплічника, а інший проникаючи у під’їзди багатоповерхівок обирав квартиру із металевими дверима, потім за допомогою спецзасобів зламував замок, таким чином проникаючи до квартири. Зловмисник забирав золоті прикраси і гроші. Так само швидко крадії зникали з місця злочину».

На разі, правоохоронцями порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 185 – крадіжка, поєднана з проникненням у житло, а це – карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років. Працівниками Придніпровського райвідділу задокументовано 8 фактів крадіжок. Обидва зловмисники перебувають під вартою, повідомляє відділ зв’язків з громадськістю МВС України в Черкаській області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100