Депутат Уманської міськради Максим Поляков на своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук» розповів, що протягом тижня друзі, жартуючи, запитували його, які він планує свій відпочинок на травневі свята.

«Поїду в Одесу!», відповів я. – «Як? Там стріляють, всі роз’їжджаються»... – здивувались вони. – «Можна відсидітись в Києві чи в будь-якому іншому спокійному місці. Приємно провести вихідні в безпеці… Але не в цій ситуації, адже Одеса – це частина МОЄЇ КРАЇНИ, яка потребує підтримки та допомоги!»

За словами пана Полякова, «коли палав Київ, вся країна приїхала на Майдан захищати нашу свободу та незалежність».

«Сьогодні прийшов час підтримати наших однодумців на Півдні та Сході України. Ситуація в країні – це як екзамен на зрілість кожного українця! Я впевнений, що від кожного з нас залежить майбутнє нашої країни! Тому кожен із нас повинен не критикувати керівництво країни, а себе запитати: «Що я зробив задля своєї держави?», – переконаний Максим Анатолійович. – Тому на моє рішення їхати в Одесу та підтримати своїх побратимів відгукнулись більшість моїх знайомих: представники самооборони Києва, афганці, працівники охоронних фірм, мої земляки з уманської самооборони, команда з Могилів-Подільська! Приємно, що до нашої команди приєднався міський голова та голова однієї з районних держадміністрацій Черкащини! Я їду підтримати своїх побратимів не як держслужбовець, а як звичайний громадянин своєї держави! Друзі, нас чекають одні з найнебезпечніших вихідних… Закликаю усіх свідомих та єдиних в своєму прагненні до свободи Українців підтримати братів та сестер на Півдні та Сході. Там розгортаються бойові дії, там люди, як ніколи, мають зрозуміти: вони – не одні, їх не кинули, вся Україна – з ними! Пліч-о-пліч ми переможемо! Прийшов час змін! У захисті своєї країни ми всі рівні!»

реклама

Коментарі  

 
0 #4 Дід Сашко 08.05.2014 16:10
хай поляков наведе порядок для початку в Умані. Такого грязного міста я давно не бачив....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 так держать! 08.05.2014 16:10
не бютовец продажний зразу видно. Не боїться їхать туди де саме пекло. Мало таких в тому й бида
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #2 бест 08.05.2014 13:05
Поляков - молодець! Я з ним...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 007 08.05.2014 11:16
в мене аж сльоза потекла, що вын про так про державу ы народ переживає.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100