реклама Делікат

Перший день хлопців у Навчальному центрі Державної прикордонної служби України (смт. Оршанець). Фото з блогу Андрія Більди

Перший день хлопців у Навчальному центрі Державної прикордонної служби України (смт. Оршанець). Фото з блогу Андрія Більди

Черкаським юнакам поталанило відчути смак дорослого життя. Від сьогодні вони будуть випробовувати свою силу та витримку у Навчальному центрі Державної прикордонної служби України (смт. Оршанець). Під час навчально-польових зборів військовослужбовці будуть готувати юнаків до захисту Батьківщини.

В екстремальних умовах 138 хлопців, які є випускниками загальноосвітніх навчальних закладів м. Черкаси, житимуть за армійським режимом: підйом о 06:00 ранку, а відбій о 22:00. Також наші хлопці матимуть шанс стріляти з автомата справжніми бойовими набоями та їсти солдатську їжу. Нарешті, після кількох років перерви прекрасну традицію із військової підготовки було відроджено. І хлопці закінчують вивчення предмету «Захисник Вітчизни» навчально-польовими зборами.

Про це у своєму блозі пише депутат Черкаської міськради Андрій Більда. Як зазначає депутат, не всім школярам вдасться пристосуватися до нових умов.

«Тому я звернувся до хлопців із побажанням підтримати один одного. Адже саме в таких умовах, вони зможуть розкрити свої найкращі якості − витримку, мужність та міцність характеру», – пише Андрій Більда.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100