реклама Делікат

Третій рік поспіль учні загальноосвітніх навчальних закладів міста проходять стажування в структурних підрозділах Черкаського міськвиконкому. Цього разу таких бажаючих виявилося 97.

Протягом трьох тижнів школярі, попередньо обравши бажаний відділ, проходитимуть школу юного менеджера, вивчаючи роботу чиновників. Найбільше дітей записалося у відділ комунікацій та зв’язків з громадськістю, управління культури та відділ правового забезпечення.

– Ми відчиняємо двері перед молоддю, аби та спробувала себе в роботі підрозділів міськвиконкому. Стажування стане взаємовигідним, адже для себе учні з’ясують особливості майбутніх професій, а ми у свою чергу будемо черпати нові ідеї, бачення чиновницької діяльності. Приємно, що щороку кількість «стажерів» збільшується, а дехто навіть прийшов сюди вже втретє, – зазначив міський голова Черкас Сергій Одарич.

Стажуватися школярі будуть в позаурочний час три тижні близько 2-3-х годин на день. Найкращі юні менеджери матимуть також змогу спробувати себе у ролі міського голови, повідомляє прес-служба міськвиконкому.

реклама

Коментарі  

 
+1 #4 Черкаси 07.05.2011 18:34
Класні афферисти вийдуть, бо вчителі толкові.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 СИРИУС БЛЭК 05.05.2011 14:41
Це так правдиво.
Освіта повна середня
мер вільного Бродського містка
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 шпиль 05.05.2011 14:04
Можна також використати їх для розповсюдження вигідних одаричу листівок! :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 hitzay 05.05.2011 12:59
"Найкращі юні менеджери матимуть також змогу спробувати себе у ролі міського голови" А, может, не надо? Нынешнего ученика на этой должности более чем хватает...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100