Сьогодні очільник черкаської міліції Владислав Пустовар вирушив до східних областей (Харківська, Донецька і Луганська області) для того, щоб на власні очі пересвідчитися, в яких умовах перебувають черкаські правоохоронці. Про це сьогодні повідомив на прес-конференції голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко.

– Поїздка Владислава Володимировича пов’язана, зокрема, з тим, що, як ви знаєте, рідні черкаських правоохоронців інформували керівництво міліції про неналежні умови перебування вояків на Сході. Виявилося, що підрозділ, сформований з «Грифону», ППС і спеціальної роти, а це майже сотня осіб, знаходився в полі без їжі і води. Дійсно, був такий факт, коли командир був вимушений відвести правоохоронців через загрозу нападу. Люди залишилися без вечері. Та проблема була вирішена наступного дня. Їм був направлений автомобіль із їжею. І на сьогодні проблеми немає, – запевнив Юрій Ткаченко. – Наші бійці забезпечені повністю харчуванням. Навіть був надлишок, який передали нашим прикордонникам з Оршанця.

Далі підрозділ, про який іде мова, прямуватиме в Луганськ, де буде його місце дислокації.

– У них буде одне завдання – забезпечити правопорядок, – сказав Юрій Ткаченко.

Також у Маріуполі знаходиться підрозділ, що складається з черкащан у кількості 70 осіб.

– Це внутрішні війська. У них є проблема з бронежилетами та касками. Потрібне сучасне обладнання. Що цікаво, терористи мають сучасне обмундирування, а наші вояки не мають. Нині ми вирішуватимемо питання, як забезпечити наших вояків усім необхідним, – сказав Юрій Ткаченко.

реклама

Коментарі  

 
+6 #5 Анонимус 13.05.2014 17:35
У прочерка явный зуб на наших ментов. То, что люди попали под обстрел в аэропорту и возле райотдела Мариуполя 9 мая, и вынуждены были ночевать в посадке под дождем, теперь называется " один раз не поужинали". Продолжайте в том же духе, неполживые наши!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #4 nnk3 13.05.2014 01:07
"Люди залишилися без вечері." А в цей час кандидат в депутати використовує військову польову кухню на окрузі! І Ткаченко про це відомо!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 дієта 12.05.2014 22:42
Суинувся б з казарянами, та й нагодував би, клоуни
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Шо 12.05.2014 21:20
Пришлось отступить потому, что не поужинали... Вникнув в ситуацию, нам пришлось отправить фуру с тушенкой, чтобы эти ... начали хоть как-то обороняться. Но столкнулись с новой проблемой - воины не смогли самостоятельно осилить продпаек. И чтобы хоть как-то повысить их самоценку и не допустить развития у них "комплекса неудачника" - мы слезно попросили помочь расправиться с тушенкой находящихся поблизости погранцов из Оршанца. Прочерк, вы точно передали смысл путанного спича этого губернатора "из эпохи Возрождения"? Если да, то у нас рождается новый литературный талант, типа Гашека с его ШШвейком в лице нашего облпредводителя .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 незнайка 12.05.2014 17:36
Еще раз придется по пятерке сбрасываться? Хватило не на всех?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100