реклама Делікат

Два телевізори та холодильник отримав комунальний заклад «Черкаський обласний госпіталь для інвалідів війни». Відповідні сертифікати на техніку головному лікарю обласного госпіталю 5 травня вручили голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб та голова обласної ради Валерій Черняк, що приїхали в заклад на зустріч з ветеранами війни.

За словами керівників області, цьогоріч суттєво збільшилося фінансування на програми оздоровлення ветеранів. Так, нещодавно на сесії обласної ради було прийнято рішення про те, щоб повністю оздоровити усіх ветеранів Великої Вітчизняної війни, забезпечити їх слуховими апаратами, кришталиками, провести зубопротезування.

Як зазначив Сергій Тулуб, гості не приходять без подарунків. «Якщо техніка залишиться в закладі, то кожен ветеран повинен отримати те, що візьме з собою», – зазначив під час виступу голова ОДА і кожному ветерану вручили набір вітамінів.

Під час виступів керівники області згадали все: говорили і за повагу до України на міжнародній арені, і за відкриття в Черкасах річпорту, і за відкриття в районах соціальних аптек, і за гру нового футбольного клубу «Славутич», і, звичайно, «за знаменну дату – 9 травня». Нарешті дійшла черга до самих ветеранів. А їх, як виявилося цікавили більш приземлені речі.

Так, ветеран з села Ладижинки Уманського району переймався відсутністю у його селі газу. У відповідь Сергій Тулуб привселюдно пообіцяв вже цього року провести в село газ.

– Уже цього року приїду до вас і засмажите мені яєчню! На газу! Обіцяю при вас! – самовпевнено посміхався Сергій Тулуб.

– Я чув, що закриють лікарню у Жашкові і переведуть її в Умань. А це ж треба добиратися ще до тієї лікарні! А які дороги ви самі знаєте! Доки будуть знущатися з ветеранів?! – обурювався інший ветеран.

Сергій Тулуб порадив ветерану відповісти тим людям, хто йому казав про закриття лікарні в Жашкові наступне: «Тулуб сказав: дураки ви! Ніхто нічого не закриває!»

Щодо проблем госпіталю. Як повідомив «Прочерку» головний лікар обласного госпіталю Анатолій Рудковський, його заклад також потребує мікроавтобуса, щоб возити ветеранів на консультацію до лікарів в інші медичні заклади. Сергій Тулуб пообіцяв вирішити найближчим часом і це питання.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Слава 06.05.2011 20:00
Який розумний і всесильний у нас пан голова!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Левко 06.05.2011 10:45
Не губернатор - а "золота рибка!" :lol: :D Примітивний донецький партократ. Перетворили донеччину на комуністичний заповідник, де 99,9%виборців "голосує" -за ригиони. Тепер взялися за Черкащину. :-? :-?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100