реклама Делікат

Сквери та парки у Черкасах незабаром матимуть стаціонарні туалети, квітники, штучний полив та відеоспостереження. Про це на прес-конференції розповів директор КП «Дирекція парків» Олександр Радуцький.

Плануємо встановити у парку 50-річчя 11 відеокамер спостереження. Це дозволить нам зекономити на охороні та якісніше проводити роботи по наведенню порядку. Нині уже є орієнтовна сума 250 тисяч гривень, – розповів пан Олександр. – Також наприкінці травня буде зроблено штучний полив у Долині троянд. Крім того, заплановано встановити стаціонарні туалети у парку 50-річчя, парку Перемоги, у Долині троянд. Біотуалети, які ми закупили ще два роки тому, на якийсь час себе виправдовують, проте якість сангігієни стала вкрай низькою. Тому ми будемо у подальшому застосовувати практику виїзних туалетів (на свята, фестивалі).

За словами Олександра Радуцького, «Дирекція парків» подбає і про дитячі майданчики.

– Ми продовжуємо встановлювати дитячі майданчики. 7 травня, зокрема, обладнаємо дитячий парк «Казка», що навпроти «Дніпро-Плази», – говорить пан Олександр. – Доведено до ладу сквер «Надія», що розташований біля Пологового будинку. Зробили доріжки, освітлення, санітарну обрізку дерев, кущів, засадили квітники, встановили лавки. Відтепер мами можуть неподалік лікарні гуляти з дітками.

Також за участю комунального підприємства відбуватимуться літні фестивалі у місті.

реклама

Коментарі  

 
0 #4 Черкаси 07.05.2011 18:32
Щось караван не туди пре, всі кричать не туди а верблюдам пофіг.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #3 Kotovsky 06.05.2011 13:34
Нарешті "русалка" буде в чистій водиці хлюпатись, а не в болоті... Тільки щось той рівчачок якийсь вузенький. Приємно пройтись по парку, в якому порядок, а не там, де п`яниці розкидані по алеям, та калюжі, наче гігантський слимак проповз...
А так взагалі, Радуцький молодець - робить свою справу, незважаючи ні на що.
"Собаки лають, а караван іде"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #2 Кіндер 06.05.2011 12:21
Пане Радуцький не забудьте в туалети заливати (Синю) речовину,та періодично їх обслуговувати для того щоб вони були не термоядерними, а то вроді і туалет стоїть,а зайти не можливо. Ви ж за кордоном були і знаєте чим туалети відрізняються, чи черкащани не гідні нормального забезпечення, які віддали за ВАс голоси
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Черкаси 06.05.2011 12:06
І всім людям чіпи, щоб все про всіх знати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100