З різних куточків України з’їхалися чотирилапі учасники сертифікатної виставки собак, що проходила в Черкасах 17 травня на стадіоні «Динамо» (неподалік Долини троянд). Проводило захід Черкаське обласне відділення Кінологічної спілки України. Про це у Фейсбуці інформує журналіст Наталія Бакалова.


У виставці брали участь представники з Києва, Світловодська, Полтави, Кіровограду, Обухова, Умані, Комсомольська, Кременчука, Сміли, Кривого Рогу, Харкова та інших міст, селищ та сіл. Ну і, звичайно, найбільше учасників представили Черкаси.


Щоб судді змогли побачити і оцінити представників усіх представлених порід та провести конкурси, знадобився цілий день. Хвилювалися всі: і самі учасники, і їхні господарі. Але всі тривоги і старання були компенсовані задоволенням, отриманим від свята краси, грації, розуму та відданості чотирилапих вихованців. Отримав нагороду у номінації «юніор» і наш улюбленець – бордоський дог Original Usharon, а для нас просто маленький Річі. Адже йому виповнилося лише 1 рік і 2 місяці, і всі медалі й кубки в нього ще попереду.


реклама

Коментарі  

 
0 #2 Loki 20.05.2014 13:57
Если бы не "бордоський дог Original Usharon" мероприятие вообще могло остаться незамеченным в украине)).
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 А 20.05.2014 09:48
Уважаемомо прочерку чем писать всякие мелочи грязно-политические лучшеб анонсировал в сових материалах это мероприятие а не постфактум о нем писал.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100