21 травня в Донецьку пройдет круглий стіл національної єдності. Про це йдеться на тимчасовому сайті Донецької ОДА.

У зв'язку з цим голова обласної державної адміністрації Сергій Тарута виступив із заявою.

«21 травня в Донецьку відбудеться круглий стіл національної єдності під патронатом Екс-президентів України Леоніда Кравчука і Леоніда Кучми. Національний круглий стіл – це платформа для прямого діалогу уповноважених діячів міжнародного співтовариства і українських властей всіх рівнів з представниками організацій, залучених в конфлікт. Заходи пройдет при консультативній підтримці ОБСЄ.

Звертаюся до всіх представників громадських і політичних організацій Сходу України, до представників влади, а також до учасників Женевського процесу з проханням взяти участь в круглому столі. Ваша участь стане важливим сигналом підтримки українському народові, прагнучому до швидкого розв'язання кризи і досягнення світу».

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що круглий стіл національної єдності може відбутися в Черкасах. У зв’язку з цим голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко зазначав, якщо вже проводити круглий стіл на Черкащині, то краще в Каневі. Мовляв, це було б символічно і об’єднавче поряд з Шевченком.


реклама

Коментарі  

 
0 #4 Не факт 19.05.2014 23:10
За посиланням на сайті ДонОДА - видалена інформація.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 Loki 19.05.2014 19:05
З.Ы. Кстати о донецке. А я вот застал ещё живой Марику Рёкк!)). Жила тут рядом, в Бадене. Такая себю бабулька, с так и оставшимся у неё на фсю жисть мадьярским акцентом. Почти все помнят ее по исаеву. Но, она не имела никакого отношения к т.н."штирлицу". Они в нём обознались)). Она была "девушкой мечты" совсем другого ефрейтора)))).
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Loki 19.05.2014 18:13
))) Ожидаемый результат. Бывший очільник решил перелоґиниться? С черкасс. Рокировка в донецкую сторону называется )))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Патріот 19.05.2014 17:21
СУПЕР !!! Маю надію що вони там і лишаться всім скопом.Чи не пов"язане це з вчорашнім візитом Медведчука,і що вони там здадуть на цей раз.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100