Народний депутат України родом із Чорнобаївщини Микола Томенко у кулуарах Верховної Ради заявив, що був і залишається прихильником того, щоб парламент ухвалив політичний меморандум, який би визначив перелік тих політичних, правових, конституційних рішень, які виведуть країну на шлях консенсусу, єдності і територіальної цілісності.

– Водночас документ, запропонований представниками Партії регіонів, має цілу низку пунктів, які я називаю «поправками Путіна». Це ті пропозиції, які лобіюються не жителями Сходу чи Півдня України, а путінською доктриною «русского мира», – зауважив Микола Томенко. – Зокрема, абсолютно очевидно, що ми не підтримуємо ідею так званого позаблокового статусу України. Так само є неприйнятною ідея прямих виборів так званих нових губернаторів, або «царьків». Навпаки, нам треба посилити місцеве самоврядування, а не робити місцевих царів, які будуть провадити власну самостійну політику.

Крім того, за його словами, існує багато інших позицій, які вже не один рік лобіюються проросійськими політиками для того, щоб нанести шкоду національним інтересам України, інформує прес-служба політика.

– За умов виключення так званих «путінських поправок» меморандум миру та злагоди має всі шанси бути ухваленим сьогодні у Верховній Раді України, – підсумував Микола Томенко.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #6 паскоеды салоеды 21.05.2014 12:09
Вы незаконное правительство. Хунта. Какие меморандумы и законы вы там можете принимать.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #5 oleg 20.05.2014 21:08
сказав одне а проголосував зовсім по іншому.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 незнайка 20.05.2014 17:51
Путин не рекомендовал ГРЫНЖОЛОВ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 Черкаси 20.05.2014 17:49
УДАР ліг,СВОБОДА вистояла.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Черкаси 20.05.2014 17:38
Зараз,в ці хвилини БЮТ варить ... з ПР і КП,УДАР і СВОБОДА пручаються.Зараз остаточно стане ясно ху із ху.У БЮТ останній шанс не впасти так низько,що звідти не вертаються.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Loki 20.05.2014 15:01
Это шо он там на фото показывает? Какие у того самого поправки по размерам? Прям соседский многочлен какой то там - главный стерх всея ихнего старороссланда! И у него тех мабуть поправок прям як у свині, в 2 ряди по 8 штук в кажном? )))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100