За три дні до свого переобрання Черкаська міськрада призначатиме новий виконком. Таку ініціативу виявив секретар Черкаської міської ради Віктор Білоусов, інформують «Вечірні Черкаси».



– Я досі не виконав рішення Черкаської міської ради про новий склад виконавчого комітету. Воно було ухвалене ще в лютому цього року і сьогодні депутати наполягають, аби я зробив подання кандидатур на членів виконкому, – пояснив Віктор Білоусов.

Поіменно сказати, кого він має намір запропонувати на ці посади, Віктор Федорович не може. Пояснює це тим, що робить подання на представників громадських організацій, яких особисто не знає. Однак оскільки «Правий сектор», Автомайдан, «Самооборона» та інші активісти громадського життя Черкас запропонували своїх людей, то не довіряти їм у секретаря міськради причин також немає.

На думку колишнього заступника міського голови та члена виконавчого комітету Павла Карася, така зміна членів міськвиконкому робиться для того, щоб просто змішати карти новообраному мерові.

– Вони дійсно можуть включити до виконкому когось із громадськості. Однак на ділі це робиться для того, щоб ввести до виконавчого комітету таких людей як Олександр Радуцький, Ігор Калашнік, а також інших відомих у Черкасах осіб. Кого б не обрали мером, він буде вимушений вести переговори з цими людьми та рахуватися з їхніми інтересами, – роз’яснює Павло Карась.

Якщо на останній сесії рада цього скликання дійсно призначить новий виконком, то ці люди керуватимуть містом, щонайменше, місяць-півтора. Зняти їх з посад зможе лише нова рада, для цього має бути більшість голосів депутатів, погоджені кандидатури нових членів виконкому та заступників мера.

реклама

Коментарі  

 
0 #5 За Славянск 22.05.2014 17:09
Да, эти х..пуги надоели. Так пусть приходят новые - порядочные и умные. Но при чем же здесь господа рэволюционеры?! Ведь уже давно умно замечено, что если вдруг у кого-нибудь вдруг обнаружится талант революционера-разрушителя, но совсем не факт, что у него же обнаружится и талант строителя-созидателя! Ведь мы уже много раз наступали на одни и те же грабли: все кадровые изменения после революций у нас проходят по принципу революционной целесообразност и. По принципу: "Каждому герою - по должности!" А потом мы же начинаем удивляться, почему все так плохо в стране.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #4 незнайка 21.05.2014 10:51
Братка Я родился в стране СОВЕТОВ Скрути в трубочку свой совет-современный СОВЕТЧИК
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Братушка 21.05.2014 09:55
Цитую незнайка:
Надеюсь Драмтеатровская Яма не пострадает

Братушка, ти вже надоїв цією ямою... Почепи на шию плакат і вийди на площу!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #2 Черкащанка 20.05.2014 18:27
Як вони вже оці хапуги міськвиконкомов ські надоїли оці Беззубенки, Радуцькі, Калашники та дайти вже дорогу молодим з незапятнаними автобіографіями , на ваші рила уже противно дивитись, на пенсію нахрен ідіть уже.І Одарича незабудьте забрати з його командою. Черкащани не хочуть вас бачити уже.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #1 незнайка 20.05.2014 18:12
Надеюсь Драмтеатровская Яма не пострадает
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100