Начальник управління інспектування  департаменту архітектури, містобудування та інспектування  Черкаської міської ради Олександр Давиденко виконує замовлення одного з кандидатів у депутати, критикуючи рекламні банери Володимира Халая, що також балотується до міськради. Так Володимир Станіславович у коментарі «Прочерку» пояснив претензії до нього з боку Давиденка.

– До електроопор, які відносяться до Обленерго, Олександр Давиденко не має ніякого відношення, тож мене дивують його зауваження щодо розклейки моїх плакатів. А по-друге, там висить не лише моя агітація, а й агітація інших політсил і кандидатів. Виникає запитання: чого ж Олександр Давиденко побачив лише мою агітацію? Моя ж рекламна конструкція на площі біля міськради також дратує лише двох політиків, які просто хочуть зробити скандал. Більше нікого вона не дратує, – зазначив Володимир Халай.

Він поінформував, що повідомив ТВК про розміщення своєї агітаційної продукції на вказаному місці. У територіальній комісії не заперечили щодо цього.

– Тож я законодавства не порушую. Але є суперники в мене, які на виборах вирішили просто причепитися через якісь вигадані причини. Якщо ви підете в центр міста то побачите безліч наметів різних політсил. Моя металева конструкція практично така ж і нікому не заважає. Але Олександр Давиденко виходив до моїх агітаторів, кричав на них, кидався, погрожував міліцію викликати, вимагав прибрати агітацію. Я приїхав і сказав, що зовсім не заперечую, якщо він викличе міліцію. Адже ніяких порушень з мого боку не було. Тому Давиденко міліцію не викликав. натомість фотографував моїх агітаторів і просто сварив їх. Мене така ситуація обурює, адже ніякого порушення закону з мого боку немає, – підкреслив Володимир Халай.

реклама

Коментарі  

 
+2 #7 Богун 21.05.2014 09:45
Одного поля ягоди!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #6 не так 21.05.2014 09:42
Цитую Гриша:
Халай як ти обслужуєш лівти без ліцензіі?

Краще питання поставити так: Як отримана ліцензія?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #5 стабилизец 21.05.2014 09:11
Проект "Халай" - такое же "замовлэння", как и Давиденко, прям война "замовлэнь". :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #4 Дід Трохим 21.05.2014 07:36
Шоб до тебе "чіплялися", треба мати хоч якусь вагу
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 ШО 20.05.2014 22:35
Давиденку треба дати на цукерки для діточок. А після цукерочок гарного такого копняка.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Света 20.05.2014 22:20
Гниле пояснення.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Гриша 20.05.2014 21:46
Халай як ти обслужуєш лівти без ліцензіі?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100