Про своє несподіване виключення з ВО «Батьківщина» заявляє депутат Черкаської районної ради Катерина Онопрієнко.

– Нас ніхто не запросив, не вислухав, – наголошує Катерина Іванівна. – Я зайшла у районний партійний офіс, а мені одна працівниця каже, що, мовляв, «Ви більше не в партії».

Як зазначає Онопрієнко, за чутками, разом з нею із партії виключили колишніх членів «Фронту змін», які разом зі своїм лідером Арсенієм Яценюком приєдналися до «Батьківщини». Нині ці люди обіймають керівні посади в районі. Один із них, Костянтин Омаргалієв, став головою райдержадміністрації, а ще один, Анатолій Яріш, – головою райради.

На думку Катерини Онопрієнко, яка називає себе патріотом і з 2004 року – дуже активним членом партії, рішення про виключення її та вихідців із «Фронту змін» походить від голови обласної організації ВО «Батьківщина» Анатолія Бондаренка.

– Це – через те, що керівниками стали не ті люди, кого він висував, – вважає Катерина Іванівна.

Крім того, Катерина Онопрієнко підозрює, що її виключили з партії для того, щоб вона не змогла стати головою фракції в райраді. До того ж, вона мала намір ініціювати зміну керівництва районної організації партії.

Натомість сам Анатолій Бондаренко в коментарі «Прочерку» сказав, що він не володіє докладною інформацією про ситуацію в районній організації.

– Я не втручаюся в роботу районних партійних організацій. Це – єдина родина, і там на місці вони нехай розбираються, – заявив Бондаренко. – Я ж більше зараз зайнятий штабною роботою.

Голова Черкаської районної організації ВО «Батьківщина» Валентина Лущик твердить, що Катерина Онопрієнко була присутня під час свого виключення із партії.

– Я маю відповідні протоколи, – наголосила Валентина Василівна. – Спочатку її виключила районна організація, а потім ми подали документи до обласної, оскільки вона була членом бюро обласної організації.

Чи схвалила обласна організація рішення про виключення Онопрієнко, Лущик не знає, як не знає цього і голова облорганізації Анатолій Бондаренко. Виключення із партії Онопрієнко та вихідців із «Фронту змін» відбулося з формулюванням «за порушення партійної дисципліни» ще наприкінці лютого.

– Про виключення всі вони знали. В них був місяць на апеляцію, – наголосила Валентина Лущик.

Причиною виключення стало висунення цими депутатами кандидатом на посаду голови райради Анатолія Яріша.

– Натомість, спочатку було обговорено, що на голову райради буде йти Віталій Чен (заступник голови районної партійної організації, - ред.), – розповіла Валентина Василівна. – А потім у порушення всіх домовленостей Онопрієнко запропонувала Яріша. Проголосували за Яріша, а Чен зняв свою кандидатуру. От і все. Ті, хто голосував за Яріша, порушили партійну дисципліну. Обговорювати на (засіданні) фракції одне, а потім перед усім народом робити зовсім інше – я вважаю, що це – порушення партійної дисципліни.

реклама

Коментарі  

 
0 #5 катерина онопрієнко 23.05.2014 00:19
Цитую ВАСИЛЬ МИКОЛЕНКО:
Така д..рість згубила і лідера партії - Тимошенко, яка ініціативних, творчих однопартійців повиключала з партії, а залишила лише ж....лизів, які її і посадили...
Тупе ігнорування думки однопартійців і привело до самознищення і лідера, і партії...
-
те,що творить бондаренко і його шайка-це повний бардак в партії!!!!Ми в районі перемогли його банду-до влади привели молодих хлопців патріотів,які вже показують ,як потрібно працювати на благо людей!!!!толян тепер не контролює район!!!! а його братки вже біжать з району у міськраду(№6)-точно шестірка!!малий мушієк. а горезвісний чен віталік,який кидав партквиток і депутатське посвідчення та знімав свою кандидатуру на мою користь(тільки не А. Яріш щоб був головою рай ради)-уже його толян висуває на посаду в ОДА.Криси тікаютьз району!!!!А те,що нас десь там без нас виключили з партії-це їх потуги нам помститися!А нас бере сміх-не здатні вони нас укусити-тож щипають дрібно!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #4 Михайло 22.05.2014 11:07
Та виженіть з Батьківщини цього несостоявшогося мера Толіка Бандаренку!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 дувш 22.05.2014 09:24
годівниця, а в полі попрацювати слабо ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 фінал 22.05.2014 08:50
Розвалюють "Батьківщину" остаточно, стійких партійців звільняють, підтримка котиться стрімко вниз, мабуть так треба.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 ВАСИЛЬ МИКОЛЕНКО 22.05.2014 08:06
Така д..рість згубила і лідера партії - Тимошенко, яка ініціативних, творчих однопартійців повиключала з партії, а залишила лише ж....лизів, які її і посадили...
Тупе ігнорування думки однопартійців і привело до самознищення і лідера, і партії...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100