Голова Черкаської облдержадміністрації Юрій Ткаченко сьогодні під час своєї промови на Тарасовій горі в Каневі запропонував провести підсумковий круглий стіл національної єдності в Каневі, передає з місця події журналіст «Прочерку».

Юрій Олегович повідомив, що вийшов із цією пропозицією на першого Президента України Леоніда Кравчука.

Нагадаємо, що раніше Леонід Кравчук анонсував проведення третього круглого столу національної єдності 21 травня в Черкасах. Після цього голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко пропонував організувати круглий стіл у Каневі. Згодом його перенесли до Донецька, а в результаті провели в Миколаєві.

Міністр культури України Євген Нищук, який був присутній на церемонії покладання квітів, у своєму виступі ідею Юрія Олеговича підтримав, визнавши її слушною.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #3 СЕЛЯНИН 22.05.2014 15:44
Представляется пустопорожние слова произнесенные хоть в Черкассах хоть в Каневе хоть в Николаеве шибко цикави тилькы особысто ПРЫСИДАЛЬНЫКУ и ВИРШОСКЛАДАЛЬНЫ ЦИ Селянам 176 негазифицирован ных сел в области фиолетово мабуть так як мени
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 Марта 22.05.2014 14:30
Зміни до Конституції-депутатів менше,недоторка ність зняти,відкриті партійні списки,унеможли влення бігати по партіям,механіз м відкликання депутата з Ради.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Марта 22.05.2014 14:27
Єдина тема і рішення цього стола ,має бути розпуск Верховної Зради і дата виборів в Парламент цієї осени.Чим скоріше тим краще.Конституційні зміни тільки референдумом.Лялька замість президента і банформування з 226 депзл..чинців,українця м не цікаві.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100