Політична партія «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» вважає недостовірною інформацію про те, що нібито двоє представниць їхньої партії 20 травня роздавали перехожим на розі бул. Шевченка та вул. Святотроїцької агітаційні газети проти кандидата на пост Президента України Петра Порошенка. Відповідь такого змісту надійшла до редакції сайту «Прочерк».

«Поширена в статті «Опора» фіксує роздачу «чорнухи» проти кандидата (ВІДЕО)» інформація є недостовірною. Політична партія «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина», її представники та агітатори ніколи не роздавали газети та інші агітаційні матеріали проти кандидата на пост Президента України Петра Порошенка», – йдеться в листі.

Нагадаємо, що факт роздачі газет у центрі Черкас зафіксували спостерігачі громадянської мережі «Опора». За їхньою інформацією, дівчата, які роздавали агітацію, погрожували представнику «Опори», який вів спостереження і фіксував події, та обіцяли розбити йому камеру, використовуючи нецензурну лексику.

реклама

Коментарі  

 
+2 #8 Смайл 23.05.2014 19:26
Засновником цієї газети є ГО "Моя рідна земля", керівником якої є Бондаренко Анатолій (http://uprav.ck.minjust.gov.ua/?part=ogreestr5).Юридична адреса реєстрації цієї ГО (яка є засновником газети) співпадає з регіональним представництвом Батьківщини http://batkivshchyna.com.ua/region_invitation.html. Так, Батьківщина ніколи не поширювала чорнуху на Порошенка!!! Дурнів не робіть з нас.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #7 Богдан 23.05.2014 09:59
Як же ця Юля кісткой стоїть у горлі цих клятих олигархів!Стіль ки тролів винайняли! І кого ви нешановані тролі до влади ведете.Ви не памятаєте, як цей олігарх з робочих знущався коли завод в Черкасах відкрив. на кронвейєрі у ночні за 1000грн.. а податок з700 грн. Він на нас статки нажив і сміється зараз над нами. А ви трольте, виконуйте свою хлопську справу
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #6 Факт 22.05.2014 18:36
Як БЮТ не розуміє,все що вони вихаркують на Порошенко,повер тається на них.Тепер стає очевидним,зря ми на Ющенко гнали,біда не в ньому була.Тепер Вона це з Порошенко замутити хоче.Порошенко не д..рак,він теж пам"ять має і аналізує,як нам дійшло,то він має знати як з тим боротись.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #5 Черкаси 22.05.2014 18:05
А в Вінниці в ваш офіс стопки газет про Порошенко підкинули ?Про себе Юля нічого розповісти не хоче? Тільки про Петра ? І для чого "куля в лоб" і купа партійців на Майдані були,щоб Тимошенко прийшла,і партію втопила.Д..рні хто там борскається, Юлю не устраніть,тож БЮТ (блок Юлії Тимошенко -скромнєнько так),без Ю.В це смішно,тож свою створюйте.БЮТ то вже такий саме бренд як ПР та КП.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 Патріот 22.05.2014 17:47
Насмішили,певно що БЮТ не до чого,то ж не Юлі ,Порошенко,який три місяці на Майдані простояв,попере к горла.Куди бідному олігарху Пєтє,в неї "пролітаріат" ПР в союзниках,ШИРКА ,велика справа.Сидять "бідненькі" в Юліній "хрущовці",сухарики гризуть,дєклара ції то пусті,Пєтіни міліони рахують,може "Рошен",101-й раз перевірками труханути думають...Куди там "чернуха",як можно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 Партайгеноссе 22.05.2014 17:14
Нічого не видавало того, хто організував "чорнуху" - навіть написи на паркані: "Тут був Толік-металіст" :)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 МАРГО 22.05.2014 16:26
Если Опора зафиксировала каких-то девчат, которые раздавали агитацию, то с какого беня вы взяли, что это Батьківщина. И почему чернуха, у Опоры о чернухе ничего нет. Это теперь такие журналистские стандарты. - все перевирать!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Богун 22.05.2014 16:02
А ще лідер Батьківщини не закликала своїх представників обласних організацій доставляти людей до приміщення ЦВК для проведення демонстративних акцій на підтримку не визнання результатів виборів. Бо знає "страждальна", що вони стовідсотково будуть не на її користь! "Вона працює для себе" - гарний і головне справжній слоган цієї політичної сили та її лідерки! Проте народ все бачить, українці слава Богу навчилися відділяти зерна від полови! Слава Україні!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100