У Золотоноші 20 травня завершився фінал гри «Брейн-ринг» на кубок міського голови Золотоноші Віталія Войцехівського.

Із-поміж 8 команд до фіналу дійшла команда підприємців міста та команда «ДРС (Друзі, родичі, сім’я)». Саме остання команда, у якій немає чіткого розрізнення за сферою діяльності, і стала володарем кубку.

– У нашій команді – люди не однієї професії. Наприклад, у нас грає два міліціонери у відставці, один із яких – мій рідний брат; вчитель; мій двоюрідний брат – стоматолог, приватний підприємець; і я – головний бухгалтер та шахіст, – говорить у коментарі «Прочерку» представник команди-переможниці «ДРС» Микола Синьоок.

Із другим результатом у грі фінішували золотоніські підприємці. Їм для перемоги не вистачило одного очка.

– Ми йшли з командою «ДРС» нога в ногу, і програли з рахунком 8:10 (розігрувалося питання, за яке нараховувалося 2 очки, – ред.), – пояснює «Прочерку» гравець команди підприємців міста, директор торговельного підприємства Наталія Сьомак. – Ми сподівалися на перемогу. Ну друге місце... І за те – слава Богу.

За словами Наталії Олексіївни, усі учасники грали через цікавість, а не заради кубку чи подарунків.

– У «Брейн-ринг» у Золотоноші грають люди, які живуть цією грою. Це – люди-інтелектуали. Вони ж у бар не підуть, бо це їм не цікаво. А гра – нагода поспілкуватися із рівними на рівних. Це стиль життя, така собі «тусовка», – жартує пані Наталія.

Щоб «підсолодити» програш, команді підприємців, яка отримала друге місце, подарували 5 кг солодощів. Бізнесмени подарунок залишили вихованцям Будинку дитячої та юнацької творчості, у стінах якого відбувалася гра.

Довідка

Гру «Брейн-ринг» у Золотоноші започаткували представники міської ради. Згодом до гри почали долучатися представники різних трудових колективів – вчителі, підприємці тощо. Керівником міського інтелектуального проекту та постійним ведучим гри є директор Будинку дитячої та юнацької творчості Олександр Омельченко. Відбувається гра за підтримки міського голови Золотоноші.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100