реклама

реклама

Відкритий краєзнавчий залік (брейн-ринг) «Рідній Черкащині - 70» серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів м. Черкаси приурочили до 70-ї річниці утворення Черкаської області.

Відкритий краєзнавчий залік серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів м. Черкаси приурочили до 70-ї річниці утворення Черкаської області


Організували його ПНЗ «Центр туризму, краєзнавства, екскурсій та спорту учнівської молоді» у співпраці з департаментом освіти та гуманітарної політики з метою сприяння до розвитку патріотичних почуттів у молодого покоління до рідного краю, виховання любові до Батьківщини, а також виявлення кращих колективів загальноосвітніх навчальних закладів, які володіють високим рівнем знань про Черкаську область.

Участь у брейн-ринзі взяли 18 команд закладів загальної середньої освіти міста


Участь у брейн-ринзі взяли 18 команд закладів загальної середньої освіти міста. Програма краєзнавчого заліку передбачала відповіді на питання, а також проведення конкурсів у форматі «Брейн-ринг», «Вікторина» та «Кросворд».

Учасники змагалися у вирішенні складних завдань, які стосувалися історії, культури, географії та природних багатств Черкащини. Вони вимагали від школярів не лише знань, а й аналітичних навичок та швидкості реакції. Кожен етап заліку був насичений цікавими викликами, що стимулювали дітей до активної участі та виявлення їхнього потенціалу.

Учасники змагалися у вирішенні складних завдань, які стосувалися історії, культури, географії та природних багатств Черкащини


Тож, за підсумками інтелектуальних змагань команди міських шкіл розподілили між собою такі призові місця:

  • У завданні «Кросворд»:

І місце - команда ЗОШ №29;

ІІ місце - команда СШ №27 ім. М.К. Путейка;

ІІІ місце- команда СШ №18 ім. В.Чорновола.

  • У завданні «Вікторина»:

І місце - команда ЗОШ №6;

ІІ місце - команда ЗОШ №29;

ІІІ місце- команда СШ №27 ім. М.К. Путейка.

  • У Загальному заліку:

І місце - команда ЗОШ №29;

ІІ місце - команда СШ №27 ім. М.К. Путейка;

ІІІ місце - команда ЗОШ №6.

Про це повідомляє департамент освіти та гуманітарної політики ЧМР.

Фото: dogp.gov.ua

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100