Служба безпеки України знешкодила злочинне угрупування, яке вербувало найманців з мешканців Черкаської, Вінницької й Харківської областей та доправляло їх на Схід України для участі у бойових діях на боці  сепаратистів.


22 травня ц.р. в Черкасах поблизу одного з ринків міста співробітники СБУ затримали лідера сепаратиської організації «Черная сотня «Союз русского народа», 39-річного громадянина «Б».

Встановлено, що затриманий є одним з координаторів проекту створення на базі розрізнених терористичних груп, що діють на Сході України, так званої «Русской православной армии (РПА)» під керівництвом лідера незареєстрованої органзіції Дмитра Бойцова, який безпосередньо забезпечував фальсифікацію результатів псевдореферендуму 11 травня.

Встановлено, що «Б» особисто добирав бойовиків. Одну з таких сформованих груп він планував днями відправити до зони бойових дій з Харкова.

Цього ж дня на території Полтавської області співробітники СБУ затримали його спільника - 29-річного безробітного, який підшуковував осіб, переважно з числа криміналітету, готових за гроші брати участь у незаконних збройних формуваннях та терористичних угрупованнях Донецької області. У ході обшуку в його помешкані вилучено зброю та військову камуфльовану форму.

Про це інформує прес-центр СБУ України.


реклама

Коментарі  

 
-1 #12 Ольга 27.05.2014 04:49
https://secure.avaaz.org/ru/petition/Evropeyskiy_sud_po_pravam_cheloveka_ESPCh_My_prizyvaem_ESPCh_priznat_prestupleniya_Ukrainy_protiv_sobstvennyh_grazhdan/?vk
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #11 Радикал 24.05.2014 15:49
Що, СБУшники бали заробляють?
Намагаються, щоб місцяни швидше забули ся інші їх "подвиги"?
Наше СБУ - те саме злочинне угрупування, і якщо не завжди беруть участь у злочинах особисто, то принаймні знають про них.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #10 Онуфрій 24.05.2014 11:45
Коли на волі гуляють бандити котрі силою захопили владу в країні, а незгодних з ними ліквідовують, це називається політичними репресіями.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #9 стабилизец 24.05.2014 06:55
Тю, та какие выборы, те же рожи, да еще более дубовые. А 17 год наступит через 3 года, когда затягивать пояса станет некуда.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #8 Сергій 24.05.2014 05:50
Колорадам в Черкасах не раді. І це добре.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #7 Loki 23.05.2014 23:42
Вешать на столпах?? Фи!! Да давно не комильфо. Это пошти возвращает к диким традициям римского рейха - распинать на крестах! То ли дело были турки, соединившие свои славные нравы с обычаями и желаниями европы времён средневековья. "Насадить на шаммпур и сжечь!" Даже Ян Ґус восхищалсо таким подходом к делу своим бессмертным "O sancta simplicitas!".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #6 Loki 23.05.2014 22:33
Уже даже по слогу видно, шо "Світлана с черкас"!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #5 Богдан 23.05.2014 21:20
Да по нему сразу видно что он секретный агент ,посмотрите на надпись на его майке "оплот " написано ,а ту его !!! :-) :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 Черкаси 23.05.2014 20:28
може вже час вішати цих виродків на стовпах???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 Факт 23.05.2014 20:25
Цитую стабилизец:
Ай, маладци. То ли еще будет. Не от хорошей жизни люди зарабатывают убийством себе подобных. Безработица, дороговизна, беспредел. Государство создало все условия для гражданской войны и оно ее получит.

Тільки не треба про громадянську,за раз не сімнадцятий рік.Тоді ватніки з червоним ганчир"ям так само ввалились в спокійну країну.Це не громадянська,це вторгнення і війна світоглядів,все .Неподобається влада,то от вибори президента,поті м мають бути парламенські і місцеві,обирайт е,так ні.Хіба тис любителів Руського міра твої ціни цікавлять,чи за православіє хвилюються,то у нас все добре,то вони священників вбивають,їм російська мова треба,то вони російськомовних росіян в Донбасі катують і вбивають.Так що не тринди,бо і до тебе СБУ прийде,і правильно зробить.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100