Зараз двоє лікарів Черкаського обласного онкодиспансеру служать на Чернігівщині. Та насправді в цьому закладі безліч добровольців, які готові допомогти Україні в цей непростий час, повідомив «Прочерку» головний лікар Черкаського обласного онкодиспансеру Віктор Парамонов.

– Нині на північному кордоні в польових умовах добровольцями служать двоє лікарів – хірург і анестезіолог – Ігор Мовчан та Ткаченко Юрій. Безумовно, ми їм тримаємо місце в лікарі. Багато наших лікарів, навіть жінки, їздили у військкомат і навіть просилися на службу, та поки що в них потреби немає. Як заклад ми вже виокремили 30% ліжок і готові використати їх для загального хірургічного плану, але не доведи Господи, – говорить Віктор Парамонов. – У цілому ж, у нас всі патріотично налаштовані.

Днями ж на електронну адресу закладу надійшов лист від жительки Донецька. Вона подякувала черкащанам за підтримку.

– У нас заклад специфічний, як ви розумієте і, як правило, надходять листи з проханням допомогти в лікуванні. Але раптом нам прийшов лист від донеччанки. Жінка дякує українцям, які підтримують український Донецьк. Вона пише, що вишиває картини і продає їх. І просить дати реквізити нашого закладу, щоб виручені за продаж кошти надсилати на лікування онкохворим дітям. Мене це дуже зворушило, – зазначив Віктор Парамонов.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100