У департаменті організаційного забезпечення Черкаської міської ради спростували коментарі одного з кандидатів на посаду Черкаського міського голови щодо відсутності сейфів для зберігання виборчих бюлетенів на значній кількості виборчих дільниць.

У прес-службі МВК повідомляють, що відповідно до частини 2 п.1 «Норм забезпечення виборчих комісій з виборів Президента України транспортними засобами, засобами зв’язку, обладнанням, інвентарем, оргтехнікою, іншими матеріальними цінностями», затверджених постановою Центральної виборчої комісії від 04.03.2014 № 31, органи місцевого самоврядування забезпечують кожну дільничну виборчу комісію одним сейфом або металевою шафою для зберігання виборчої документації.

Усі 128 дільничних виборчих комісій на території міста Черкаси були своєчасно забезпечені сейфами (металевими шафами) відповідно до вищезазначених норм чинного законодавства.

Напередодні виборів 38 дільничних виборчих комісій були оперативно забезпечені додатковими сейфами (металевими шафами) відповідно до запитів, отриманих від голів виборчих комісій та узагальненої інформації міської виборчої комісії.

Крім того, виконавчі органи Черкаської міської ради створили достатній резерв сейфів (металевих шаф) для забезпечення дільниць.

Щодо використання вказаного обладнання – це питання належить до компетенції і відповідальності самих дільничних виборчих комісій.

Нагадаємо, що в обласному штабі «ВО «Батьківщина» повідомили, що на 46 черкаських дільницях під час виборів 25 травня були відсутні сейфи. Натомість бюлетені зберігалися у холодильниках, у коробках, що є грубим порушенням закону про вибори і що дало можливості для численних фальсифікацій.

реклама

Коментарі  

 
+7 #2 Гриша 27.05.2014 10:16
Справа не в Бондаренко, а в фальсифікаціях! Такого наглого вкидування,куру селей за Одарича та його команду не було за всю історію незалежності України. Це ставить питання про легітимність Одарича та його команди,що може підняти хвилю невдоволненност і мешканців...Кому це потрібно???...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Скептик 27.05.2014 09:19
Бондаренко, просто внимательно посмотри в зеркало и подумай, кто хотел бы тебя видеть мэром кроме тебя самого. И е мути воду, а дай людям работать.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100