Вибори відбулися. В України є легітимно обраний Президент. Перемогла Україна, а значить, перемогла і Партія Регіонів. Про це сказав у прямому ефірі «Шустер Live» один із лідерів Партії регіонів Олександр Вілкул, йдеться на сайті політика.

Він підкреслив, що внесок Партії регіонів у єдину Україну полягає в тому, що вибори Президента відбулися. По-перше, тому що кандидат від Партії регіонів Михайло Добкін не знявся з виборів. Якби він зняв свою кандидатуру, то виникло б питання неповної легітимності виборів. По-друге, тому що на Донбасі вибори Президента України відбулися. Зокрема, в Донецькій області всього 2400 виборчих комісій. Всі вони на 100% укомплектовані представниками Партії регіонів (99% місцевого самоврядування в Донецькій області – представники ПР). Враховуючи складність ситуації в регіоні, президентські вибори відбулися тільки в 25% виборчих комісіях. В інших не відбулися з причини безпеки людей.

– Вибори відбулися там, де була чітка позиція великих промисловців, бізнесменів промислових підприємств. Наприклад, у Маріуполі на обох округах вибори відбулися. І це позиція меткомбінату імені Ілліча, меткомбінату «Азовсталь». Тому ми можемо сказати, що завдяки, в тому числі, і Партії регіонів є легітимно обраний Президент. Я б не зациклювався на результаті Михайла Добкіна, тому що ми всі бачимо: на території, на якій проживає близько 20% виборців, проголосувало всього кілька десятків тисяч людей, – підкреслив Вілкул.

реклама

Коментарі  

 
+5 #1 Марта 29.05.2014 15:59
В котре питаю у "Прочерка".Яке відношення Вілкул має до Черкас.Чого ви нам транслюєте цю погану людину.Хто це проплачує.Для чого ви то робите.Нікому не цікаво що ПР транслює,що вони зробили відомо усім.Їм ніколи не відмитись,що б не казали і в яку б партію не перебігали.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100