Перемога Петра Порошенка на президентських виборах в усіх регіонах України – це результат своєрідного «референдуму» про єдність України.

Про це сьогодні в Черкасах під час круглого столу, присвяченого об’єднанню Заходу і Сходу України, заявив відомий український політолог Вадим Карасьов.

- Це не стільки вотум довіри Порошенку, скільки «вотум єдності», - наголосив Карасьов. – Це референдум про єдність країни.

Вадим Карасьов наголосив, що таким чином народ довірив об’єднавчу функцію українським політикам. Водночас громадськість також не повинна залишатися осторонь об’єднавчих процесів в Україні.

- Політики побудують владну вертикаль. А громадянське суспільство повинно будувати об’єднавчу громадську горизонталь в Україні, - зазначив Карасьов.

реклама

Коментарі  

 
+4 #3 червона рута 30.05.2014 12:10
"відомий український політолог" нарешті вийшов із ступора і почав щось бекати. Політологи мають щось прогнозувати. До Прочерку: а хто проводив і де цей круглий стіл? і з якого дива він у Черкасах, а не на СХОДІ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 1111111 30.05.2014 10:47
Розумію мотиви і необхідність сьогодні такого месиджу але, нажаль, по одному лише факту голосування такі висновки робити зарано. Багато голосували, як кажуть, вибираючи із двух зол меншу. Тому такий стрімкий злет дуже швидко може змінитися на ще стрімкіше падіння. Все залежатиме від перших кроків Президента. Якщо і надалі проводииметься політика розділяй і властвуй - чекай біди.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 стабилизец 30.05.2014 08:06
В гробу скоро будет эта еднисть, если власть вовремя не защитит конечного потребителя в условиях, когда цены растут на все и ежедневно при зарплатах, застрявших на уровне 2006-2007 г. Особенно умилила укрзализныця с обоснованием "в последний раз цены повышались еще в ноябре 2013 г." Пора Порошенку с Яйценюком на всякий случай арендовать домик возле яныка :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100