реклама
Sucurity Police

реклама

Про старшину-прикордонника Сергія Єпіфанова, який загинув під час бою в Маріуполі 14 червня, Скориківський сільський голова Віктор Назаренко говорить із тремтінням у голосі.


– Я був у Сергія учителем історії, – розповів «Прочерку» Віктор Іванович. – Він був звичайним пацаном. Учився нормально. За свої вчинки завжди вмів відповісти. Був справжнім хлопцем!..

Старшина Сергій Єпіфанов, який назавжди залишиться 31-річним, народився в селі Львівка Скориківської сільради Золотоніського району. У батьків Сергій був єдиним сином. Мама Наталія Миколаївна тривалий час працювала в Італії – заробляла сім’ї Сергія на квартиру. Батько Петро Вікторович працював механізатором.

Як розповів сільський голова, після закінчення школи Сергій Єпіфанов вирішив стати прикордонником. Поїхав до Навчального центру Держприкордонслужби, що в Оршанці під Черкасами, де дослужився до старшини. Служба йому подобалася. З грудня 2012 року сім’я постійно проживає в Оршанці. Як видно зі сторінки Сергія в «Однокласниках», яку Сергій востаннє відвідав у день своєї загибелі, його старша донька Яна успішно займається айкідо.

– У Сергія Петровича залишилася дружина Лілія і дві доньки – 9-річна Яна та 2-річна Лана, – розповіла «Прочерку» секретар Скориківської сільської ради Тетяна Скорик. – Сергій із дружиною та дітьми постійно приїжджали на вихідні до батька в село, допомагали йому...

Похорон Сергія Єпіфанова відбудеться у Львівці 17 червня об 11 годині.

Нагадаємо, разом із Сергієм загинуло ще четверо прикордонників із різних куточків України. Всі вони проходили службу в Оршанці. Ще семеро було поранено. Бій стався 14 червня приблизно о 10-й годині ранку на околиці Маріуполя, поблизу заводу «Азовсталь». Колону Держприкордонслужби, в тому числі пасажирський автобус, де їхали прикордонники, обстріляли з автоматів та гранатометів терористи. Військовослужбовці прийняли бій. Наразі поранені проходять лікування у Києві.

Сергій Єпіфанов – третій військовослужбовець із Черкащини, який загинув під час АТО на Донбасі. 2 травня у Слов’янську було збито вертоліт майора Олександра Сабади, який родом із Мошен. А 22 травня під час переправи через Сіверський Донець поблизу Рубіжного на Луганщині загинув сержант із Тального Сергій Ярошенко.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #4 Нестор Іванович 17.06.2014 08:17
Всі смерті наших хлопців на совісті продажних військових керівників, а спецслужби навіть не чухаються. Коли хлопці повернуться із Сходу, думаю, що багатьом високопосадовим злочинцям доведеться відповісти.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Сена Рудик 16.06.2014 21:23
Світла пам"ять Герою!
Смерть окупантам!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #2 Гуцул 16.06.2014 17:17
Бажаєш комусь смерті? А якщо вона до тебе прийде? Головою думати не вчили? Чи у стаді краще, бо годують і хтось за тебе вирішує, куди чимчикувати?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 УКРАЇНА 16.06.2014 13:23
РАША ЗА ТО ВІДПОВІСТЬ !!! ВІЧНА ПАМ"ЯТЬ ГЕРОЮ !!! СМЕРТЬ,СМЕРТЬ,С МЕРТЬ ОКУПАНТАМ І ЗРАДНИКАМ !!! ГЕТЬ РАШИСЬКУ НЄЧЄСТЬ З УКРАЇНИ !!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100