реклама

реклама

Сергій Тулуб вважає, що чиновникам "нерозумно" рекомендувати партійні видання

Сергій Тулуб вважає, що чиновникам "нерозумно" рекомендувати партійні видання

«Я думаю, що це, м’яко кажучи, не від великого ума посилати такі листи», – так відгукнувся голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб про лист-рекомендацію обласної ради до районних рад з пропозицією передплачувати обласні комунальні ЗМІ та партійну газету Партії регіонів. 

Як зазначив губернатор на прес-конференції 16 травня, у нинішні часи не можна повертатися до тих «шпаргалок», які колись були і вказувати кому що писати. І це незалежно від того, чи це комунальний, чи приватний, чи партійний ЗМІ.

– Це, знаєте, вже давно забуті методи. Тим більше, вийшов Указ Президента, прийнятий Закон «Про доступ до інформації», де все це регламентовано. Тож я вважаю, що це нерозумно, – наголосив Сергій Тулуб.

А оскільки рекомендаційний лист у райони підписав перший заступник голови обласної ради Анатолій Рибак, то губернатор зазначив: «проводитимемо з ним роботу по вихованню, щоб він надалі такого не допускав».

Ексклюзивний коментар Анатолія Рибака про "рекомендації від влади" читайте пізніше в стрічці новин на "Прочерку".

реклама

Коментарі  

 
+8 #1 Знающий 17.05.2011 12:08
В нормальной европейской стране сняли бы такого чиновника!Да еще и привлекли за служебное злоупотребление ! А у нас «проводитимемут ь з ним роботу по вихованню, щоб він надалі такого не допускав»! Эта страна непобедима :o
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100