реклама

реклама

22 травня черкаська об’єднана опозиція планує провести в Каневі акцію з нагоди відзначення 150-річчя перепоховання Т. Шевченка на Тарасовій горі. Акція відбуватиметься під гаслом «Поховайте та вставайте, кайдани порвіте…».

Гасло опозиціонери взяли з вірша Тараса, уривок якого вважають актуальним і нині

Гасло опозиціонери взяли з вірша Тараса, уривок якого вважають актуальним і нині

– Ми звернулися до лідерів партій, які проголосили опозиційність до нинішньої влади, щоб вони підтримали рішення Ради опозиційних сил Черкащини. Хочемо, щоб ця акція переросла у всеукраїнську акцію об’єднаної опозиції. Ми зробимо все, щоб Україна дізналася про те, що черкаська опозиція проводитиме акцію, – зазначив голова Черкаської обласної опозиційної адміністрації Леонід Даценко. – Найголовніше, щоб партійні лідери опозиції теж заявили про таку позицію, як і ми тут на Черкащині.

У рамках акції в Каневі планується піший хід від Успенського собору, де відспівували Тараса Шевченка і до його могили, проведення мітингу з виступами політичних діячів, творчих колективів. Опозиціонери зауважили, що не заважатимуть проводити цього ж дня свої заходи і владі. Однак мітинг і виступи будуть проходити в підніжжя Тарасової гори.

– Вважаємо, що співати на могилі – не по-християнськи, – зазначив Леонід Даценко. – Плануємо також пронести від церкви до могили Шевченка найбільший в Україні 45-метровий державний прапор.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Sirko 19.05.2011 00:11
До прапора рогачів треба прихопить, бо влада збирається опозиції заборонить підійти до Тараса, як колись за часів царизму і нацизму. Вже навіть, кажуть, в канівській мерії прийняли таке рішення.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100