реклама

реклама

До чергової частини батальйону патрульно-постової служби надійшло повідомлення про пошкодження двох автомобілів. На місце скоєння злочину негайно було направлено патрульний автомобіль з черговим нарядом міліції.

По приїзду за вказаною адресою, правоохоронці побачили чоловіка, який поводив себе агресивно, а коли запримітив людей у формі намагався втекти. Проте, працівники патрульно-постової служби швидко затримали підозрюваного. Від потерпілих та свідків стало відомо, що даний чоловік умисно пошкодив два автомобілі, які знаходились у дворі біля будинку їх власників.

У автомобілі «Соболь» зловмисник пошкодив замок лівої передньої дверці, важелі двірників, дзеркало заднього виду та замок запалення, але не зупинившись на цьому, він пожбурив каменюку у сусідній автомобіль «Фольксваген Гольф», розбивши скло дверей. Це безчинство через вікно побачила жителька цієї багатоповерхівки та вчасно викликала міліцію. Затриманий за скоєний злочин говорить, що не пам’ятає як він це робив і з якою метою, мовляв, «провал в пам’яті». Проте у правоохоронців достатньо доказів, які вказують на причетність 28-річного, непрацюючого черкащанина до вчиненого злочину, повідомляють у відділі зв’язків з громадськістю УМВС України в області.

Наразі Соснівським райвідділом міліції проводиться перевірка, встановлюються матеріальні збитки, завдані потерпілим та вирішується питання про обрання відносно підозрюваного міри запобіжного заходу.

Слід нагадати, що згідно ст.194 Кримінального кодексу України – умисне знищення або пошкодження чужого майна, що заподіяло шкоду у великих розмірах, – карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100