реклама

реклама

39 депутатів міськради підтримали звернення свого колеги Володимира Мамалиги до прокуратури з проханням розібратися з компанією «Воля»

39 депутатів міськради підтримали звернення свого колеги Володимира Мамалиги до прокуратури з проханням розібратися з компанією «Воля»

На сьогоднішньому засіданні сесії Черкаської міськрада депутати більшістю голосів підтримали звернення депутата Володимира Мамалиги з проханням звернутися до органів прокуратури, надати правову оцінку та вжити заходів прокурорського реагування щодо припинення трансляції ТОВ ТРК «Антена-плюс» монопольним провайдером телекомунікаційних мереж ТОВ «ЧТС», корпоративними правами якого володіє компанія «Воля».

Нагадаємо, як повідомляв «Прочерк», з учорашнього ранку компанією «Воля» було припинено трансляцію черкаського каналу «Антена-плюс» в аналоговому пакеті. Замість нього канал відтепер показує «Діскавері».

Як повідомив Володимир Мамалига, який є директором телекомпанії «Антена-плюс», керівництво компанії «Воля» уникає спілкування з представниками черкаського телеканалу. Тож керівництво «Антени-плюс» підготувало звернулося до Антимонопольного комітету України та органів прокуратури з проханням вирішити ситуацію.

«Зараз ми готуємо з цього приводу позов до суду», – заявив Володимир Мамалига.

реклама

Коментарі  

 
+3 #11 Самсон 20.05.2011 11:01
"хто завинить перед Небом, тому молитися буде нікому"(Конфуцій). :cry: Співчуємо, хлопці....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #10 социолог 20.05.2011 10:20
Если между Тулубом и Одаричем опять война назревает, Антенна и горордская власть запросто могут объединится Представляете, какая гремучая смесь будет! Наверняка "А" уже ходила с таким предложением к Одаричу. За год до выборов и не такие объединения могут быть. Губернатора они тогда уграют. С точки зрения информполитики, он как слепой котенок. СМИ его все "тупые", про прес-службу неприлично в приличном обществе вспоминать. Посмотрите на "А" и прес-службу Одарича, они пишут конкретнона формирование своего имиджа и информповодысоз дают, а теперь на - губернаторские - все подряд %
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #9 Бродяга 20.05.2011 06:42
Вот интересно ? мочили - мочили и вдруг резко снова полюбили (деп. корпус)К чему бы это? Может любовь :roll:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #8 Коле Питерскому 19.05.2011 21:41
Коля, ты Питерский или Драбовский?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #7 Віктор 19.05.2011 21:01
Який бред пишуть у коментах... Здається те якась одна людина схиблена на боротбі з Антеною)))))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #6 Марла Зингер 19.05.2011 19:04
Певно, необхідно і звільненим із боргами по зарплатах УСІМ працівникам "Антени" так само зібратись і подати до суду. Усім, кого з метою "оптимізації" і спрямування коштів на власні вибори нахабно "випхали" із роботи без зароблених грошей (власне, суть "оптимізації")двоє "шанованих" депутатів. Карма, шановні...як гукнув, так і відгукнулось...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #5 коля питерский 19.05.2011 18:59
Да прохиндеи об Донецких зубы обламали. Не хочет тулуп платить шобы на него не гнали. А Лешенко и Черевко платили. Так они на Черевка сначала по пол газеты дерьма выливали, а потом когда заплатил в каждом номере на страницу любили. А Тулуп не хочет платить. Аппазицианерам, он только по башке может больно дать.
Вот одного не пойму как прохиндеи могут заставить коммерческую Волю на шару их крутить, пусть даже и с помощью депутатов?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #4 Kotovsky 19.05.2011 17:32
Yашим депутатам аби на чомусь "засвітитися", а розбиратися - нехай прокуратура порпається в чужій брудній білизні. Навіщо їм руки "марать" в чужих бізнесових справах? Своїх вистачає.
Воротнік з Мамалигою звикли, що все їм сходило з рук, "прокатывало на шару". А тепер "шара" скінчилася, а вони не хочуть цього признавати. Вони вважали, що "депутатство" та ще й "опозиційність" додадуть об`єму їхнім гаманцям - та прорахувались.
Був час, коли платили вам - тепер платіть ви (за все).
Як-то кажуть: "Бог - не фраер. Он всё видит." От і доскакались .................
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 коля питерский 19.05.2011 17:13
Воротник с Мамалыгой таки заставят Волю крутить себя на шару. ну больше хитросделаных в жизни не видел. Говорили хотят дотянуть до выборов, а там мол подоим всех по полной
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #2 Игорь 19.05.2011 15:42
А толку с этой "АНТЕННЫ", какие то клипы целый день крутят...рассказывают какой Одарич, Тулуб и еже с ними неправильные и плохие, а сами (как депутаты), ничё толкового и полезного не делают и врядле сделают, разве что десятку пенсионеров не дают скучать собирая их на бесполезные митинги.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100