реклама
Sucurity Police

реклама

фото - vinnitsa.info

фото - vinnitsa.info

У четвер, 19 травня, в Тульчинському районі Вінницької області на території колишнього Кирнасівського цукрового заводу сталась сутичка, в результаті якої загинув місцевий житель, повідомляє «Кореспондент».

Як заявили в МВС, на території колишнього цукрового заводу між колишніми працівниками підприємства (місцеві жителі) і новими робочими, які прибули з Черкаської області, виник конфлікт.

З грудня 2010 року власником заводу є київське ТОВ. З 2006 року тут не здійснюється господарська діяльність. У березні 2011 року новий власник продав двом ТОВ (київським і черкаському) комплекс будівель та споруд колишнього цукрового заводу та обладнання комплексу.

За словами заступника начальника УМВС України у Вінницькій області Миколи Загорулько, близько 100 місцевих жителів змусили 29 гостей залишити територію підприємства. Основними вимогами громадян залишаються недопущення демонтажу та продажу майна заводу. "Під час конфлікту біля прохідної заводу раптово помер 73-річний місцевий житель. Попередня причина смерті - серцевий напад", - заявили в МВС.

У територіальний підрозділ міліції були доставлені всі 29 людей, що прибули на підприємство,  для встановлення їх осіб і з'ясування правомірності їхніх дій. За попередньою інформацією, доставлені особи, жителі Черкаської області, найняті новим власником для виконання робіт на підприємстві.

Крім того до Тульчинського райвідділу міліції звернулися двоє місцевих мешканок і шестеро гостей із заявами про нанесення їм тілесних ушкоджень.

Свою версію події опублікувала і прес-служба Національного форуму профспілок України, яка виступила на боці місцевих жителів.

"На територію заводу о 3:00 ранку увірвалися близько 50 осіб у штатському, озброєних бейсбольними битами, лопатами і нунчаками, 15 з них - з собаками. Вони почали бити людей, які охороняли завод. Серед постраждалих - жінки. Любов Міланич перебуває в реанімації. Ще одна жінка отримала перелом тазостегнового суглоба. А одну людину - колишнього електрика заводу Віктора Ратушного - врятувати не вдалося ", - повідомив голова Вінницької обласної організації профспілки Трудящі Ігор Попенко.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 одеситка 20.05.2011 15:35
Треба було назвати, які це ТОВ, щоб народ знав "нальотчиків", бо вони і в другі області завітають.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 гонта 20.05.2011 12:37
Шкода, що така наволочь проживає в Черкаській області. Знищили майже всі свої цукрові заводи, тепер взялись за сусідські. Це результат наших лівоохоронних органів, які вчасно не зупинили ці бандформування, бо очолюють їх самі органи.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100