реклама

реклама

Нещодавно у Черкаси кінологічні клуби України проводили змагання за програмою «Захисний собака». Участь приймали тридцять спортсменів разом зі своїми чотирилапими вихованцями.

Змагання проводилися за трьома номінаціями: слухняність, соціалізація та захист. За сумою балів перше місце посів представник Золотоніського Клубу службового собаківництва «Золота Зграя» Борис Воїнов з німецькою вівчаркою Амур. Друге місце за черкаськими спортсменами. Третє — також завоював представник із Золотоноші — Ігор Апальковський з німецькою вівчаркою Сем, повідомляє «Лівобережний портал».

Керівник «Золотої Зграї» разом із своїм улюбленцем німецькою вівчаркою Юкос посіли перше місце у номінації «Захисник», набравши найбільшу кількість балів. Особливо було відзначено також представника із Золотоноші Врежика Малікова за уміння видресирувати свого улюбленця особливої породи — середньоазіатської вівчарки на кличку Ельза. Це вже не перші змагання, на яких кінологи із Золотоноші беруть участь і з кожним виступом рівень їх підготовки все збільшується.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100