реклама

реклама

фото - з архіву сайту http://diycentre.com.ua

фото - з архіву сайту http://diycentre.com.ua

Працівниками Управління ДСБЕЗ України в Черкаській області в ході проведення спеціальної операції «Інтелект» було викрито злочинну діяльність групи осіб у сфері інтелектуальної власності, інформує Центр громадських зв’язків обласного УМВС. Було встановлено, що один із власників торгівельної точки в місті Черкаси незаконно реалізовував підробну продукцію, а саме корисну модель, що має назву "Плуг-пiдгортальник ручний". Працівниками міліції було проведено оперативну закупку та затримано приватного підприємця. Він за 12970 гривень реалізував 29 приладів, зовні схожих на корисну модель "Плуг-пiдгортальник ручний" та 12 пар дискiв до них.

Згiдно висновку спецiалiста об'єктiв в сферi iнтелектуальної власностi, при виготовленні підробних плугів було використано кожну ознаку незалежного пункту формули корисної моделi за патентом.

41-річний черкащанин розповів, що раніше він займався законною продажею запатентованих плугів, які закуповував у дійсного власника патенту на винахід. Але з часом він познайомився з іншим чоловіком, який нелегально, в місті Шпола виготовляв такі самі вироби і здавав йому під реалізацію за ціною набагато нижчою порівняно з оригінальною продукцією.
Оперативники завітали у Шполу до чоловіка-виробника з санкціонованою постановою на обшук. На території домоволодіння, власницею якого являлась дружина зловмисника, в нежилому приміщенні було виявлено цілий цех із найманими робітниками по виготовленню плугів. Також виявлено i вилучено зварювальнi апарати - 2 шт, 20 шт заготовок на плуги, зварена матриця для виготовлення плуга, пристрiй для зварювання загортачiв, пристрiй для зварювання колiс до плугiв, осi на дишло - 103 шт, та інших запчастин на загальну суму близько 75 тис. грн.
40-річний чоловік пояснив, що близько року тому, на ринку придбав оригінальний плуг – підгортальник, розібрав його та вирішив виготовляти аналогічні для продажу. Для цього переобладнав сарай та найняв працівників. Познайомившись в Черкасах з реалізатором налагодив мережу збуту підробної продукції.

реклама

Коментарі  

 
+2 #8 кулибин 22.05.2011 19:41
Теперь можно спать спокойно - в области побеждена организованная преступность
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #7 обменник 22.05.2011 15:41
8) Скоро у валютчиков и юань появиться.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #6 Досьє 22.05.2011 12:53
Боротьба з корупцією в області "розпочалась", перша "гучна"
кримінальна справа УБЕЗ. Продавці фальсифікату збирають "чемодани".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #5 гонта 21.05.2011 10:32
Люди налагодили виробництво, а паразити їх за це ще й карають. Землю плугами з кісток тварин українці обробляли задовго до розуміння понять патент чи УДСБЕЗ. І нівкого навідь думки не виникало привласнити цей винахід.У лівоохоронців явно мозги деградують.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #4 Віктор 21.05.2011 06:46
А следующая операция ментов будет по ловле незаконных изготовителей лопат, ножей, топоров..... Доказать вину данных колхозников практически невозможно, если размерность пляшет хоть на процент, но если они ТМ подделали - другое дело. А так кулибины сами своё делали. Ну наших садят. А китайцев, индусов? Которые массово реплики штампуют? Где убез? ***
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #3 Фан-клуб 20.05.2011 20:43
Молодець, Кулібін, тримайся!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #2 Мониторинг 20.05.2011 18:28
Деньги любят тишину. И вдруг, "любимую", интеллектную тишину,
областное УДСБЭЗ "нарушило".
Предполагаю, "китайцы" подали заявление, что изобритение их
интеллекта, "плуг", подделывают в Черкасской Шполе.
Спецоперация бэпов и результат на лицо, группа, "почти что ОЗГ".
Уже видно, "против" борьбы с реальными резонансными экономическими
преступлениями в области, дан "конкретный старт".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #1 Alex 20.05.2011 14:26
какой кошмар!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100