реклама

реклама

Оглядову екскурсію для місцевих журналістів провів 19 травня начальник Черкаської митниці Валентин Ковальський. Формальним приводом для зустрічі із засобами масової інформації послугувала реорганізація підрозділів митного оформлення – об’єднання трьох окремих відділів в один потужний підрозділ, що базується в місці прибуття автотранспорту в місті Черкаси по вулиці Смілянській.

Начальник Черкаської митниці розповів про переваги здійснення митного оформлення в об’єднаному підрозділі як для суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності, так і для громадян. Валентин Ковальський зазначив, що цей термінал має краще технічне та матеріальне оснащення, супутню інфраструктуру, зокрема, СТО для вантажного транспорту, кафе, готель, кімнати відпочинку, поруч знаходиться зупинка громадського транспорту, що дуже зручно для громадян. Підкреслив головний митник і те, що термінал знаходиться практично на в’їзді в місто і вантажівки не кружляють містом, створюючи затори, погіршуючи стан доріг та екологію в Черкасах.

Пресі також показали, як саме проводиться митний догляд вантажного транспортного засобу і яка аналітична робота передує вибору об’єкта контролю. Окрім того, продемонстрували і спеціальний бокс для поглибленого догляду вантажів з виїзною рампою, що дає змогу митникам за будь-яких погодних умов здійснити розвантаження транспортного засобу та не зашкодити при цьому товарам, що доглядаються.

реклама

Коментарі  

 
+4 #1 Юстас 20.05.2011 22:21
Молодець! А то молодіж, потрібно ставити на посади по вмінню працювати, а не за віком!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100