реклама

реклама

22 травня о 9.00 годині у м. Каневі на Чернечій горі біля пам’ятника Т.Г. Шевченку за участю керівництва Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України відбудеться нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої!» та І Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Про це повідомляє прес-служба Міністерства.

На виконання Указу Президента України від 22 березня 2002 р. № 284/2002 Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України спільно з Міністерством культури України щорічно проводиться Всеукраїнський конкурс учнівської творчості, присвячений Шевченківським дням, під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої!».

Проведення Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка започатковано у цьому році на виконання Указу Президента України від 30 вересня 2010 року № 928. У фінальному етапі Конкурсу взяли участь 517 учнів загальноосвітніх навчальних закладів, 66 учнів професійно-технічних навчальних закладів, 254 студенти вузів, 40 курсантів вищих військових навчальних закладів.

Переможці прибудуть 22 травня до Канева для участі у церемонії нагородження та отримання дипломів першого ступеня, а також цінних подарунків. Науково-педагогічні працівники, які підготували їх до інтелектуальних змагань будуть відзначені галузевими нагородами Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 тетяна 23.05.2011 19:57
як будуть відзначені ті учні, які вибороли ІІ та ІІІ місця, а також учителі, котрі їх підготували?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100