реклама

реклама

golyb Працівниками міліції Черкаського району затримано чотирьох юнаків, які підозрюються у крадіжці побутового майна  пенсіонера з села Нечаївки. Допоміг встановити особи крадіїв романтичний вчинок наймолодшого – 14-річного  - хлопця, який подарував знайомій на побаченні… краденого голуба.

До правоохоронців Черкаського райвідділу міліції звернувся пенсіонер з села Нечаївка з повідомленням про викрадення його майна, інформує Відділ зв’язків з громадськістю УМВС в Черкаскій області. У нежитловому будинку, який належить 70-річному чоловіку було вийнято скло з вікна, а з приміщення зникли велосипед, вартістю 1000 гривень, сім чавунних батарей системи опалення на загальну суму 1400 гривень та клітка з декоративними голубами.

Одна мешканка села повідомила, що напередодні до неї на побачення прийшов знайомий та подарував декоративного голуба, якого вони потім разом випустили. Отже через «романтичного» 14-річного парубка з села Вергуни було встановлено всіх учасників злочину. Ними виявились ще троє 16-річних його односельців. Неповнолітні зловмисники в подальшому зізнались та розповіли, що до чужого будинку залізли просто з цікавості. Там ніхто не проживав і вони хотіли подивитись що знаходиться в середині. Тоді, розгулюючи в приміщеннях вони спокусились на новенький велосипед закордонного виробництва та батареї, які можна було в подальшому продати, а один із співучасників вирішив прихопити голубів для своєї коханої…

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100