реклама
Sucurity Police

реклама

На території, що прилягає до Будинку рад, у тому числі й частині Соборної площі, днями розпочнуться ремонтні роботи, пов’язані з проведенням реконструкції мереж, що ведуть до цієї будівлі.   За словами першого заступника голови обласної ради Анатолія Рибака, якого цитує пресс-служба облради, таке рішення прийнято у зв’язку з приписами, якими контролюючі служби та організації забороняють подальшу експлуатацію, щоб не допустити аварійних чи інших непередбачуваних наслідків. Адже сама будівля споруджена ще в кінці 50-х років минулого століття і її інженерні  комунікації потребують оновлення.

reko1  

Такі приписи неодноразово надсилали пожежники, енерго- та водопостачальники тощо. Тому виконуючи рекомендації контролюючих служб та експертних організацій, які вказують на моральну застарілість та фізичну зношеність  мереж і проводів, власник отримав погодження виконавчого комітету Черкаської міської ради на проведення ремонтних робіт. Прийнято й відповідне розпорядження обласної ради.

reko2

Оскільки комунікації, що ведуть до Будинку рад, пролягають і частиною Соборної площі, то було вирішено водночас провести реконструкцію всієї площі як єдиного комплексу. Весь обсяг робіт планується здійснити в оптимальні терміни.

Як раніше повідомляла прес-служба Черкаської мерії, на самій площі та території довкола неї буде замінено покриття (на більш якісне), відремонтовано лави для відпочиваючих, встановлено додаткові вуличні ліхтарі, оновлено сходи. Крім цього, заплановано здійснити капітальну реконструкцію ландшафтного дизайну (розбити нові клумби, провести комплексне озеленення території), встановити декоративні фонтани тощо.

Раптовий старт реконструкції площі політиками пов'язується із планованим народним Майданом 24 травня

Раптовий старт реконструкції площі політиками пов'язується із планованим народним Майданом 24 травня

 

Усі фото - Дніпровича

реклама

Коментарі  

 
+7 #1 Sirko 21.05.2011 19:58
Бачте, як бояться, що ми можем об`єднатись!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100