реклама

реклама

Заключний тур чемпіонату України завершився перемогою «Черкаських Мавп» над харківським «Авантаж-Політехніком» із рахунком 87:65.

amavp3  

Це було одне з тих змагань, у яких заздалегідь відомий результат. Оскільки черкаська баскетбольна команда стала чемпіоном України достроково. Проте уже визначений розподіл призових місць аж ніяк не вплинув на запал вболівальників, які не шкодували ні голосу, ні оплесків. Заворожений матчем був і почесний президент «Черкаських Мавп», міський голова Черкас Сергій Одарич. Гру команди він охарактеризував так:

Мене надзвичайно порадував сьогоднішній матч. Команда дуже молода, але хлопці показали гарний, змістовний баскетбол. Вони грали як справжня команда. Ніхто не намагався приватизувати м’яч.

Подружжя Одаричів уболіває за своїх

Подружжя Одаричів уболіває за своїх

За словами капітана «Черкаських Мавп» Володимира Журжія, сезоном спортсмени задоволені.

Ми виконали ті задачі, які ставили перед собою: виграли кубок України та Чемпіонат України. Вся вісімка – гарні суперники. Було важко грати, особливо на виїзді. Але разом з тим, що сильніші суперники, то цінніша перемога, – переконує він.

amavp1

Після гри відбулася церемонія нагородження, на якій баскетболістам дарували індивідуальні та командні відзнаки. Вже наступного сезону, як повідомив Сергій Одарич, «Черкаські Мавпи» гратимуть у Суперлізі.

amavp2

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100