реклама Делікат

Надзвичайна подія сталася 23 травня близько 17 години в місті Христинівка. Невідомий зателефонувавши за номером «101» повідомив Христинівських рятувальників про те, що в центральному парку Христинівки, у вигрібну яму громадського туалету провалилася людина.

Вже за кілька хвилин на вулицю Шевченка прибув черговий караул Христинівського райвідділу МНС.

Через функціональний отвір вбиральні «заручника туалету» витягнути не вдалося, тому рятувальникам, аби дістати людину довелось розбивати перфораторами бетонну плиту перекриття.

Лише збільшивши отвір співробітникам МНС за допомогою рятувальних мотузок вдалося витягти на поверхню 34-х річного місцевого жителя. Поки невдаха знову зміг дихати «чистим» повітрям йому довелось чекати майже дві години стоячи по шию у нечистотах.

Згодом вдалось з'ясували усі обставини надзвичайної події.

Чоловік упустив у дірку свій мобільний телефон і аби його дістати проліз у отвір та потягнувся за ним. У якусь мить він втратив рівновагу і не втримавшись пірнув на дно вигрібної ями. Стоячи по шию в лайні чоловік тільки і міг що кликати на допомогу. Крики почув черговий відвідувач туалету, який і викликав на місце рятувальників.

Відмиваючи брандспойтом чоловіка від бруду, рятувальникам довелось витратити на нього мало не усю воду, що була в пожежному автомобілі. Про це повідомляє прес-служба УМНС області.

Аналогічний випадок стався в обласному центрі у 2010 році. Тоді витягати 31-річного місцевого жителя з туалету довелось на території розважального комплексу «Рів'єра».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100