Освітяни Драбівського та Катеринопільського районів зібрали гуманітарну допомогу Слов’янській школі № 15, над якою взяла шефство Черкаська область.

Драбівчани зібрали канцтоварів, художньої та методичної літератури, оргтехніки на загальну суму близько 12 тисяч гривень. Зокрема, придбані 2 принтери (Погребська ЗОШ І-ІІІ ступенів та Митлашівський НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – днз»), глобус (Шрамківська ЗОШ І – ІІІ ступенів), художня література (Вишневий НВК «ЗОШ І ступеня – днз», Білоусівський НВК «ЗОШ І-ІІ ступенів – ліцей», Мехедівська ЗОШ І-ІІІ ступенів), а також різноманітне канцелярське приладдя, інформують у Драбівській РДА.

Колективи загальноосвітніх навчальних закладів та центру дитячої та юнацької творчості Корсунь-Шевченківського району зібрали 24 коробки канцелярського приладдя: зошити, ручки, олівці, підручники, методичну літературу тощо, зазначають у Корсунь-Шевченківській РДА.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #2 адекватний 10.08.2014 01:36
УРА і бронежелети вже найщлися на здані "добровільно" кошти, і як завжди в нашій країні виявилися з г...на, бо пулю не держуть.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 адекватний 07.08.2014 20:31
Времена аля ЮщоЮля.А давайте зберемо на дитячу обллікарню (хто не скинеться звільнений) зібрали Розділили , лікарню достроів Тулуб. А давайте зберемо на музей Шевченка в Каневі (хто не здасть той звільнений) зібрали, пропили, музей достроів Тулуб. Зараз, а давайте зберемо на бронежелети. Зібрали , хто де і кому купив бронежелети - не сказади. А давайте бистренько відстроімо школу. Та швидше здавайте бо Куля в лоб придумав закон для людей коли вас хош в неоплпчувану відпустку на місяці, хошь на звільнення без попередження. Не дай бог не вспієте поздавать доки на вулиці не опинитесь. Европа вже у нас.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100