Учора депутати Канівської районної рада під час позачергової сесії виділили 1 мільйон 600 тисяч на програму цивільного захисту та мобілізації, інформують у відділі інформаційного забезпечення та взаємодії із засобами масової інформації Черкаської облради.

Метою цієї програми є забезпечення функціонування та розвитку системи цивільного захисту району, сталого функціонування районної системи оповіщення про загрозу або виникнення надзвичайних ситуацій, забезпечення функціонування та розвитку пунктів управління та органів управління системою цивільного захисту району, створення місцевого матеріально-технічного резерву району для попередження і ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їхніх наслідків, забезпечення мобілізаційної готовності та мобілізації на території району, створення та всебічне забезпечення загонів оборони та роти охорони.

Депутати одноголосно підтримали цю програму з деякими суттєвими уточненнями: додали пункт про необхідність придбання польової кухні та дозволу на реалізацію Канівською центральною лікарнею резервних ліків за 3 місяці до кінця терміну їх придатності.

У роботі засідання, окрім депутатів райради, взяли участь народний депутат України Леонід Даценко та голова Черкаської обласної ради Валентина Коваленко, сільські голови, члени колегії райдержадміністрації, керівники підприємств, установ та організацій, які мають відношення до мобілізаційної роботи, начальники галузевих управлінь та відділів райдержадміністрації та інші.


реклама

Коментарі  

 
-1 #2 БМП 08.08.2014 09:42
Цитую незнайка:
Канивски дивчата теж булы за?


Не знаю як канівські дівчата "за", чи ні, а от черкаські дівчата, які активно годили херою Тулубу і одна з перед другої бігли щоб вступити в партію регіонів всі до одної "за". Вони тепер як справжні політичні пр...ки готові прислужуватися новій владі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 незнайка 07.08.2014 18:25
Канивски дивчата теж булы за?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100