У прокуратури достатньо є доказів, щоб колишній голова Черкаської ОДА Сергій Тулуб відповідав перед законом за ті порушення, які він скоїв. Про це повідомив прокурор Черкаської області Віктор Миколенко, відповідаючи на запитання «Прочерку».

Нагадаємо, що свіжому номері черкаської обласної газети «Молодь Черкащини» опублікували статтю «Сергія Тулуба голіруч не взяти. Фактів же і кіт не наплакав» із великим фото зниклого з Черкащини губернатора-регіонала. Тобто видання, що вважають наближеним до попередньої влади, спробувало злегка відбілити репутацію екс-губернатора. Це обурило представників громадськості, особливо тих, що постраждали за часів керування Тулуба Черкащиною.

Після цього редакцію газети «Молодь Черкащини» злегка погромили.

Віктор Миколенко запевнив, що прокуратура реагуватиме на публікацію у виданні.

– Вивчимо більш детально зміст статті і поінформуємо в понеділок. Реакція буде обов’язково! Буде прийняте рішення по головному редактору і по виданню, – запевнив прокурор області.

Дивіться також ВІДЕО.


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+7 #11 007 09.08.2014 19:25
Ось вам і свобода слова. Якщо твоя думка відрізняється від думки купки ... так тебе оголосять ворогом. Ну самі це породили і нам тепер все це терпіти.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #10 адекватний 09.08.2014 15:37
Типова практика нашоі украінськоі сущності. При владі крадуть, в опозиціі відбиваються від прокуратури, розплачуючись вкраденим. Вийшовши з тюрми шукають злочини в посадивших іх та садять опонентів. Процедура запроваджена помаранчевою революцією та підтримана регіоналами. Це европа по нашому.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #9 Цитуйте класиків точніше! 09.08.2014 15:28
"Прочерк", ви неправильно цитуєте туменківській заголовок у газетці. Лепетання про факти і кота заплаканого - то з підзаголовка. А заголовок у Льоні такий: "Прокуратура області: головне у нашій справі "прокукурікати", а сонце може і не сходить", Недаремно тепер все місто проводить паралель між Туменковим кукуріканням і його безвідмовною службою не тільки Тулубові, а й "прославленому" гусару Олегові Ляшку.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #8 ГПУ 09.08.2014 14:19
Цитую Марія Новак:
У Вашій компетенції лише ПОПРОСИТИ головного редактора надрукувати спростування. Я наголошую - ПОПРОСИТИ!

У компетенції прокуратури - "дати редактору в лоба" максимальним штрафом за брехливу публікацію, а вже паралельно - ЗОБОВ"ЯЗАТИ тулубівську газетку опублікувати спростування. Я наголошую - ЗОБОВ'ЯЗАТИ!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #7 Марія Новак 09.08.2014 01:13
Вікторе Андрійовичу, приймати рішення по головному редактору комерційного видання можуть лише засновники того самого видання. А Ви, пане прокуроре, дотримуйтесь чинного законодавства. У публікації, яка вийшла в Молодіжці - 100% правди. У Вашій компетенції лише ПОПРОСИТИ головного редактора надрукувати спростування. Я наголошую - ПОПРОСИТИ! Не залякати, не натиснути а запропонувати іншу думку!Про це говорить Закон!А перешкоджання журналістській діяльності - то стаття! Ви б краще взяли на контроль розгром і хуліганство в редакції - відверте поушення законодавства. а не загравали зі злочинцями і махновцями! А то дивіться, око Яреми не дремле!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #6 Черкас 09.08.2014 01:01
Чекаємо виконання хоч цієї обіцянки, прокуроре!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #5 степан 08.08.2014 19:07
Я ...... без баяна скоєний фактичний злочин,хуліганк а чистої води, а вони за статтю ж....у рвуть... Коли у нас буде правова держава,коли прокуратура перестане займатися політикою...?Коли ми станимо Европейською державою? Коли? Коли? Коли....?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 правий 08.08.2014 16:36
О-о-о... Ну зараз "карманний" прокурор Кузнеца із штанців буде вистрибувать!!! Місце насиджене, грошенята капають, а тут, блін, із-за якоїсь газетки крісельце може вислизнути. Ню-ню..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #3 баба яга 08.08.2014 15:10
Пане прокуроре, а хіба редактор "Молодіжки" ваша підлегла, щоб ви по ній приймали рішення?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #2 Нестор Іванович 08.08.2014 12:55
Ти ба як головного прокурора за живе зацепило. А може прокурор думає, що Тулуб сам всі корупційні схеми відпрацював? Е-е-е, ну тоді він просто лукавить. Крали його прислужники і йому носили, ба навіть більше, по крадіжках з бюджету для поплічників план до двору існував. І ті хто його сумлінно не виконував негайно звільнялися, а ті хто виконував сьогодні з керівників структурних підрозділів перейшли в заступники (досвід у цій справі річ безцінна, справжні професіонали). А поскільки до Тулуба в прокуратури руки короткі, то дуже зручно всі гріхи на недосяжного звалити.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100